Indoor speelboerderij bij camping de Kleine Wolf

Speelplezier voor jong en oud

Eind 2015 werd gestart met het maken van de eerste schetsen van het Indoor Speelparadijs bij Camping de Kleine Wolf te Stegeren. De wens was duidelijk; een binnenspeeltuin met drie zones. Een lage zone voor de kleinste kinderen, een middelhoge zone met wedstrijdelement en een hoge zone waar kinderen kunnen spelen, klimmen en klauteren met hoogtes tot tien meter. Kortom een project met speelplezier voor jong en oud.

Boerderij thema

Eind maart werd het project opgeleverd en ook deze zone mag er zeker zijn.
Een dreumesdorp geheel in boerderij thema, zo staat er een heuse tractor geheel van robinia hout, kan er gemolken worden of een boerderijpuzzel worden opgelost. Naast deze speelelementen is er ook een minitrampoline, staan er twee schommeltjes en is er een hoek waar kinderen filmpjes kunnen kijken op strobalen.

Reviews

"En dan die Wolventuin, wat een klim- en klauterplezier voor de kinderen!"; "Binnen speeltuin ook leuk voor jonge en oudere kinderen!"; "Onze kids hebben erg genoten van de nieuwe indoor speeltuin!"; "Ons zoontje van twee jaar vond de indoor speeltuin he-le-maal geweldig!"
Aldus enkele reviews via de website Zoover.nl over de indoorspeelhal
Specificaties
Project:
Indoor speelboerderij bij camping de Kleine Wolf
Plaats:
Stegeren
Jaar:
2016
Type object:
Camping, Recreatiepark, Horeca