Klimtoestel op vakantiepark De Luttenberg

Van schets tot realisatie

Het begint bij een schets. Tijdens deze fase worden de wensen en behoeften van de klant samengevoegd en wordt er een schetsontwerp gecreëerd.

Digitaal model

Naar aanleiding hiervan wordt de schets uitgewerkt naar een 3D-model. Dit presenteren wij aan de klant en wanneer de klant hier akkoord mee gaat wordt het speeltoestel uitgewerkt.

2D bouwtekening

Na akkoord op het 3D model wordt er bij ons hard gewerkt aan uw speeltoestel. Van dit 3D model wordt een uitgebreide bouwtekening gemaakt, maar ook van elk onderdeeltje. Na deze fase gaan we bouwen in onze eigen fabriek in Dalfsen!

Plaatsing

Na het produceren is het tijd om te realiseren. Dit kunnen wij voor u doen, maar dit hoeft niet! In samenwerking met Recreatiepark De Luttenberg is het toestel geplaatst en gerealiseerd en wordt het volop bespeeld op de camping. Uiteraard is ook dit toestel gekeurd en gecertificeerd!

Specificaties
Project:
Klimtoestel op vakantiepark De Luttenberg
Plaats:
Luttenberg
Jaar:
2019
Type object:
Recreatiepark, Camping
Vragen over dit project?
Daan Bodt - Design & Engineering

Het team van IJreka Speeltoestellen staat voor u klaar! Met uitgebreide kennis en ervaring zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen bij al uw vragen over speeltoestellen.