Schoolplein Wielewaal Amsterdam

Trampoline op het schoolplein

De klim-, glij- en spingheuvel is de absolute trekker van het plein. Deze heuvel kenmerkt zich door de vele speelfuncties die in dit ene object zijn verwerkt. De brede RVS glijbaan laat vele kinderen gelijktijdig naar beneden glijden. Door op de top te komen kan er gebruik gemaakt worden van de trapjes, dit is een eenvoudige manier om naar boven te komen. Voor de klauteraars is een klimwand aangebracht. Een ander groot succes in de heuvel is de langwerpige trampoline. Deze is geschikt voor openbaar gebruik en laat kinderen net hoog genoeg springen zonder gevaar te veroorzaken. IJreka heeft een modulair systeem ontwikkeld waardoor de afmeting van deze trampolines zelf kan worden samengesteld.

Benieuwd of wij wat voor u kunnen betekenen?

HetNieuweSchoolplein

Sasja Scherjon ontwerpt openbare ruimte inrichting met een geheel eigen visie. Het combineren van verschillende functies in 1 object is kenmerkend voor haar speelobjecten.


Deze inrichting wordt ontworpen onder de naam 'HetNieuweSchoolplein'.
zie ook: hetnieuweschoolplein.nl

Specificaties
Project:
Schoolplein Wielewaal Amsterdam
Plaats:
Amsterdam
Jaar:
2015
Type object:
Schoolplein, Openbare ruimte
Ontwerper van het project
Het Nieuwe Schoolplein
Vragen over dit project?
Richard van de Brake - Design & Engineering

Het team van IJreka Speeltoestellen staat voor u klaar! Met uitgebreide kennis en ervaring zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen bij al uw vragen over speeltoestellen.