Speelplaats IKC Zevenhoven

Natuurlijk Spelen in Zevenhoven

Bij de nieuwe school en dagopvang, het IKC Zevenhoven, hebben wij meerdere speeltoestellen mogen leveren. Zo hebben wij een zandbak met schaduwdoek geplaatst, deze zorgt ervoor dat de kinderen ook bij felle zon veilig buiten kunnen spelen. Er zijn verschillende parcours om over te klimmen en een glijbaan van een bult. De speeltuin is in het groen aangelegd wat de speeltuin een natuurlijke uitstraling geeft. 

Toon geplaatste speeltoestellen Verberg geplaatste speeltoestellen

Het gevoelspad

In de natuurlijke speeltuin in Zevenhoven is ook een gevoelspad aangelegd. Door de verschillende ondergronden voelt het per stuk anders om hierover te lopen, dat is vooral leuk zonder schoenen!

Op dit gevoelspad vind je kiezelpad, een boomstammenpad, een pad van houten paaltjes, een tegelpad en een zandpad. 

Robinia Klimparcoursen

In deze speeltuin in Zevenhoven zijn Robinia klimparcoursen geplaatst op een helling. Er is hier een steltparcours geplaatst, deze zijn in verschillende maten verkrijgbaar. IJreka heeft een groot assortiment aan klimparcoursen, neem hiervoor een kijkje in de catalogus.

 

Specificaties
Project:
Speelplaats IKC Zevenhoven
Plaats:
Zevenhoven
Jaar:
2020
Vragen over dit project?
Leon de Haan - Accountmanager

Het team van IJreka Speeltoestellen staat voor u klaar! Met uitgebreide kennis en ervaring zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen bij al uw vragen over speeltoestellen.