Speeltuin CarelJan
Speeltuin CarelJan
Speeltuin CarelJan
Speeltuin CarelJan
Speeltuin CarelJan
Speeltuin CarelJan
Speeltuin CarelJan
Speeltuin CarelJan

Toevoeging aan de speeltuin

In de CarelJan speeltuin in Ommen mocht IJreka een aantal nieuwe speeltoestellen plaatsen. De Hoogwip, het Slingeraap parcours en de twee wipjes zijn er nu bijgekomen. In opdracht van de speeltuin zelf mochten wij deze speelitems plaatsen voor de buurt. Een nieuwe impuls met speelplezier voor alle kinderen dus!

Toon geplaatste speeltoestellen Verberg geplaatste speeltoestellen

Parcours

Het Robinia slingeraap parcours is een speelparcours spintvrij Robinia hout. Het parcours is vooral geschikt voor oudere schoolkinderen. De kinderen kunnen over de apentouwen balanceren, er op springen en er aan hangen. De stappaaltjes tussen de apentouwen zorgen voor een extra uitdaging op het parcours. Bij IJreka hebben we nog veel meer klimparcoursen!

Explore wipjes

Bij IJreka hebben we meerdere speeltoestellijnen. Explore is er hier één van. Explore is complete lijn van speeltoestellen in jungle thema. Deze ' wilde jungledieren' kunnen de veerwipjes uit de explore speeltoestellenlijn zijn. De wipjes zijn verkrijgbaar in de vorm van verschillende diersoorten, bijvoorbeeld een tijger of een neushoorn. Voor kleinere kinderen zijn er speelhuisjes op de grond, ze hoeven dan niet te klimmen. In deze huisjes zijn een aantal spelpanelen te vinden.

Specificaties
Project:
Speeltuin CarelJan
Plaats:
Ommen
Jaar:
2023
Houtsoorten:
Robinia
Vragen over dit project?
Richard van de Brake - Design & Engineering

Het team van IJreka Speeltoestellen staat voor u klaar! Met uitgebreide kennis en ervaring zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen bij al uw vragen over speeltoestellen.