Renovatie Speeltuin Lammerenburg

Speeltuin vernieuwd

Na 20 jaar is speeltuin Lammerenburg grondig vernieuwd en wij mochten hier groots deel van uit maken!

Veel variëteit in speeltoestellen

Speeltuin Lammerenburg in Vlissingen is gelegen midden tussen de woongebieden Lammerenburg, Paauwenburg, Rosenburg, Bossenburgh en Papegaaienburg. Het is een overzichtelijke speeltuin dat beschikt over een ruime variëteit aan speeltoestellen. De speeltuin biedt onder andere speeltoestellen als schommels, klim/glijtoren, familieschommel, kabelbaan, trampolines, waterspeeltoestel, parkoers voor skelters en nog veel meer.

Hoge waarde voor veiligheid

Veiligheid staat bij deze speeltuin hoog in het vaandel, alle speeltoestellen worden het hele jaar door onderhouden en jaarlijks gekeurd. Tijdens de openingsuren van de speeltuin wordt er voortdurend toezicht gehouden door de speeltuinwachter met zijn assistenten.

Geschikt voor verschillende leeftijdscategorieën

De speeltoestellen zijn geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden. Er is een aparte hoek beschikbaar voor kinderen tot 6 jaar. Hier kunnen de jongere kinderen zich eventueel onder toezicht van hun ouders vermaken. Het overige deel van de speeltuin is bestemd voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Er zijn voldoende zitmogeljikheden, tevens is er de mogelijkheid om koffie/thee/limonade/ijsje te kopen.

Kortom

De speeltuin is mede door zijn grote variatie geschikt voor het vermaak van een dagdeel of zelfs een gehele dag. Ook wordt de speeltuin veel bezocht door groepen kinderen, bijvoorbeeld tijdens schoolreisjes.

Specificaties
Project:
Renovatie Speeltuin Lammerenburg
Plaats:
Vlissingen
Jaar:
2019
Type object:
Speeltuin
Vragen over dit project?
Richard van de Brake - Design & Engineering

Het team van IJreka Speeltoestellen staat voor u klaar! Met uitgebreide kennis en ervaring zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen bij al uw vragen over speeltoestellen.