IJreka

Familieschommel

De Familieschommel

Schommelen met de hele familie! De familieschommel is de grootste schommel in ons assortiment. Het toestel is gemaakt van grillig Robinia hout voor een natuurlijke uitstraling. Aan de bovenbalken hangt een dik schommeltouw waarop meerdere kinderen tegelijk kunnen schommelen. Op onze grootste familieschommel, de "Mega Familieschommel", passen wel negen kinderen tegelijk!

Kinderen op Mega Familieschommel

Specificaties familieschommel

Onze familieschommels hebben, afhankelijk van het model, vier of zes Robinia staanders. Het hout is spint- en splintervrij, is van hoge kwaliteit en heeft een levensduur van minimaal 10 jaar. De staanders van onze grootste familieschommel steken ruim 4,10 meter boven de grond uit! Onze kleinere Familieschommel is "maar" 2,70 meter hoog.

Onderaan de staanders wordt er met een hardhouten frame en voor gezorgd dat de schommel stevig staat. De schommel kan veilig geplaatst worden zonder schoren en zonder beton. Ook komt de schommel standaard met certificaat en logboek.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw. De diameter van de staanders is gemiddeld 17 centimeter.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over onze familieschommels?

Heb je vragen over een familieschommel? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Online catalogus

Meer informatie over dit speeltoestel kun je vinden in onze online catalogus. Of via de product knoppen hieronder. In de online catalogus kun je afbeeldingen bekijken, speeltoestellen vergelijken en toevoegen aan je vrijblijvende offerte aanvraag.

Navigatie