IJreka

Familieschommel

Familieschommel

Schommelen met de hele familie! De familieschommel is gemaakt van grillig Robinia hout. Aan de schommelbalken hangt een dik touw waarmee meerdere personen tegelijk kunnen schommelen. Op onze grootste familieschommel, de "Mega Familieschommel", passen wel meer 10 kinderen tegelijk!

Door de natuurlijke uitstraling van het Robinia hout is de familieschommel uitermate geschikt voor een natuurlijke speeltuin of speelplaats.

Kinderen op Mega Familieschommel

Specificaties familieschommel

De familieschommel heeft vier of zes Robinia staanders. Het hout is spintvrij en splintervrij, is van hoge kwaliteit en heeft een levensduur van minimaal 10 jaar. De staanders van de schommel zonder schoren komen ongeveer 2,70 of 4,10 meter boven de grond uit. Daartussen wordt met RVS kettingen en scharnieren een schommeltouw opgehangen.

Onderaan de staanders wordt er met een hardhouten frame en voor gezorgd dat de schommel zonder schoren stevig staat. De schommel kan veilig zonder schoren en zonder beton geplaatst worden en komt standaard met logboek en certificaat.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw. De diameter van de staanders is gemiddeld 17 centimeter.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over onze familieschommel?

Heb je vragen over de schommel zonder schoren? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!