IJreka

Schommel voor peuters

Schommel voor peuters

Klein schommeltje met kratzitje, geschikt voor peuters. Het schommeltje is met kettingen opgehangen tussen twee grillige palen met een gekleurd paalkapje. Doordat de schommel niet zo groot is, is deze schommel voor peuters ook geschikt.

Het is ook mogelijk een dubbele schommel voor peuters te plaatsen. In dat geval zijn er drie palen en twee schommelzitjes. Er is dan mogelijkheid om voor een kratzitje én normale schommelplank te kiezen. Door de natuurlijke uitstraling is de dubbele schommel uitermate geschikt voor een natuurlijke speeltuin.

Robinia schommel zonder schoren in Heino

Specificaties schommel voor peuters

De schommel voor peuters heeft twee Robinia staanders. Het hout is spintvrij en splintervrij, is van hoge kwaliteit en heeft een levensduur van minimaal 10 jaar. De staanders van de schommel voor peuters komen ongeveer 1,56 meter boven de grond uit na het plaatsen en staan ongeveer 1,10 meter uit elkaar. Daartussen wordt met RVS kettingen en scharnieren een schommelkrat of -zitje opgehangen.

Onderaan de staanders wordt er met een hardhouten frame en voor gezorgd dat de schommel voor peuters stevig staat. De schommel kan veilig zonder schoren en zonder beton geplaatst worden en komt standaard met logboek en certificaat.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw. De diameter van de staanders is gemiddeld 17 centimeter.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over onze schommel voor peuters?

Heb je vragen over de schommel voor peuters? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!