IJreka

Schommel zonder schoren

Schommel zonder schoren

Klein schommeltje geschikt voor kleinere kinderen. Het schommeltje is met kettingen opgehangen tussen twee grillige palen met een gekleurd paalkapje. Doordat de schommel zonder schoren geplaatst kan worden neemt deze niet veel ruimte in beslag.

Het is ook mogelijk een dubbele schommel zonder schoren te plaatsen. In dat geval zijn er drie palen en twee schommelzitjes. Door de natuurlijke uitstraling is de dubbele schommel uitermate geschikt voor een natuurlijke speeltuin.

Robinia schommel zonder schoren in Heino

Specificaties schommel zonder schoren

De schommel zonder schoren heeft twee Robinia staanders. Het hout is spintvrij en splintervrij, is van hoge kwaliteit en heeft een levensduur van minimaal 10 jaar. De staanders van de schommel zonder schoren komen ongeveer 1,56 meter boven de grond uit na het plaatsen en staan ongeveer 1,10 meter uit elkaar. Daartussen wordt met RVS kettingen en scharnieren een schommelzitje opgehangen.

Onderaan de staanders wordt er met een hardhouten frame en voor gezorgd dat de schommel zonder schoren stevig staat. De schommel kan veilig zonder schoren en zonder beton geplaatst worden en komt standaard met logboek en certificaat.

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw. De diameter van de staanders is gemiddeld 17 centimeter.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over onze schommel zonder schoren?

Heb je vragen over de schommel zonder schoren? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!