IJreka

Speeltoestel op maat

Als het gaat om maatwerk speeltoestellen hebben wij als IJreka al veel unieke projecten mogen realiseren. Bent u op zoek naar een speeltoestel op maat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Naast speeltoestellen uit houtsoorten zoals Robinia en Eiken produceren wij onze maatwerk speelprojecten ook uit staal en andere materialen. Samen met u ontwerpen we een speeltoestel op maat dat compleet aansluit bij uw eisen, wensen en budget. Zo kunt u, maar ook de kinderen, optimaal genieten van uw eigen unieke speeltoestel!

Robinia speeltoestellen op maat

Met onze jarenlange ervaring in zowel ontwerpen als realiseren van robinia speeltoestellen hebben wij een ruim portfolio met unieke robinia projecten opgebouwd. Op zoek naar een uniek toestel dat er ook nog natuurlijk en grillig uit ziet? Geen probleem! Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij maken uw speeltoestellen droom werkelijkheid.

Zowel kleine als grote speeltoestellen op maat

IJreka levert maatwerk speeltoestellen voor zowel grote als kleine projecten. Door de kennis van de afdeling ontwerp kunt u voor elke aanvraag bij IJreka terecht. 

Hiernaast een afbeelding van de speelboot op basisschool Odyssee in Amsterdam. Ons kleinste speeltoestel op maat. Hieronder een afbeelding van het Zorlu Center. Het grootste opgeleverde project van IJreka.

Verschillende materialen

Door middel van onze productkennis kunnen we u altijd een passend speeltoestel op maat aanbieden. Wij van IJreka hebben al veel maatwerkgerichte projecten mogen opleveren met veel positieve reacties van klanten en kinderen!

Tijdens het project Zorlu Center in Istanbul hebben we onze productkennis ruimschoots mogen toepassen. Op de gebieden van staal, hout, netten en valdempende ondergronden hebben wij onze expertise gebruikt om tot een uniek eindresultaat te komen.