IJreka

Speeltoestel op maat

Maatwerk

Of u nu op zoek bent voor een speeltoestel voor op het schoolplein of een toestel voor in een plantsoen: wij hebben voor elke situatie wel een passende oplossing. Hoe dit kan? Heel simpel: met een speeltoestel op maat kijken we altijd goed naar de omgeving waar het toestel wordt geplaatst. Wij zijn ervan overtuigd dat een toestel écht moet passen bij de plek waar dit geplaatst wordt. Niet elk speeltoestel past zomaar overal en daarom biedt een speeltoestel op maat zeker de uitkomst.

Welke speeltoestellen op maat zijn er?

Heeft u zelf al bepaalde wensen en eisen? Deel dit met ons en wij zetten ons in om een speeltoestel op maat te ontwikkelen die helemaal past bij uw wensen.

Van schommels tot aan klimtorens en glijbanen: vertel ons uw wensen en wij vertalen dit naar een passende oplossing. Wij doen voor u een voorstel en u bepaalt of u dit voorstel wil laten realiseren.

De levertijd verschilt per toestel. Wanneer u een voorstel heeft liggen dan lichten wij de levertijd toe, waardoor u precies weet waar u aan toe bent.

Innovatie

Wij zijn constant op zoek naar nieuwe innovaties voor maatwerk speeltoestellen. Daarom zijn we constant aan het testen met toestellen zodat we uiteindelijk een nieuwe speeltoestellen op de markt kunnen aanbieden die naast hartstikke leuk, ook nog eens veilig zijn.

Daarbij maken we enkel gebruik van de beste materialen waardoor de speeltoestellen stevig zijn.

Robinia speeltoestellen op maat

Met onze jarenlange ervaring in zowel ontwerpen als realiseren van robinia speeltoestellen hebben wij een ruim portfolio met unieke robinia projecten opgebouwd.

Op zoek naar een uniek toestel dat er ook nog natuurlijk en grillig uit ziet? Geen probleem! Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij maken uw speeltoestellen droom werkelijkheid.

Onze missie

Buiten spelen is niet alleen goed voor de ontwikkeling van een kind en het is ook nog eens hartstikke leuk. Het is dan ook onze missie om een unieke speelomgeving te creëren waar kinderen zichzelf kunnen ontplooien, elkaar kunnen ontmoeten en veel plezier kunnen beleven.

Meer weten over een speeltoestel op maat?

Wilt u uw speelplaats, schoolplein of dorpshuis voorzien van een speeltoestel op maat? Wij nodigen u graag uit om een langs te komen bij ons in Dalfsen. Onder het genot van een kop koffie of thee gaan we samen met u in gesprek om uw wensen in kaart te brengen. Uiteraard geven wij u een rondleiding over het terrein en laten wij de werkplaats zien waar de toestellen worden gemaakt, zodat u een goed beeld krijgt wat er allemaal mogelijk is.