IJreka

Indoor spelen

Wij als IJreka leveren niet alleen speeltoestellen. IJreka maakt met het behulp van ontwerpers ook verschillende projecten, zowel indoor als outdoor. Bij indoor projecten zal je moeten denken aan projecten op scholen, recreatieparken, maar zelfs ook in een winkelcentrum.

In elke ruimte zien wij plek om vrij te spelen!


Loop hieronder virtueel door een van onze schitterende projecten:

Lees verder
Lees minder
Navigatie

Slecht weer? Geen probleem!

In Nederland is het niet altijd even lekker weer om een lange tijd buiten te verblijven. Een bezoekje aan een buitenspeeltuin is hierdoor niet altijd optie 1. Steeds meer ouders kiezer er daarom voor om een binnenspeeltuin te bezoeken. Een binnenspeeltuin biedt zowel vele voordelen voor het kind als voor de volwassene.

Voordelen voor zowel het kind als de volwassene

De meeste kinderen vinden een bezoek aan een indoor speelhal heerlijk. Het kind kan zelfstandig op avontuur en lekker ravotten terwijl de volwassene rustig, op een vaak comfortabele plek kan zitten. Het ontmoeten van nieuwe kindjes komt vaak voor in een indoor speelhal. Het kind leert om nieuwe vriendjes te maken en vervolgens netjes met elkaar te spelen. Een stukje sociale vaardigheden.

Grote variëteit aan speeltoestellen

Wat een indoor speeltuin zo leuk maakt is de grote variëteit aan speeltoestellen. Toestellen die je niet zo snel ziet in buitenspeelplaatsen zie je wel in een indoorspeeltuin. Een voorbeeld is Speeljungle recreatiepark de LeistertDe speeltoestellen die je wel in een indoor speeltuin ziet geven de kinderen een extra boost om te spelen. Hierdoor kunnen kinderen al hun energie kwijt. Na een ochtendje of middagje klimmen, klauteren, springen en glijden zijn ze gegarandeerd moe!

Grenzen verleggen

Een binnenspeelplaats prikkelt het kind op verschillende manieren. Om bijvoorbeeld de glijbaan af te gaan in een binnenspeeltuin zal het kind eerst een bijzondere trap op moeten klimmen. Op die manier wordt de ontwikkeling van de grove motoriek van het kind op een hele leuke en creatieve manier geprikkeld.

Angst overwinnen & nieuwe vaardigheden leren

Een binnenspeelplaats lokt bovendien ook de kinderen uit om hun angsten te overwinnen en nieuwe vaardigheden te leren. Als kinderen met elkaar zijn, proberen ze sneller dingen uit, waar ze in eerste instantie angstig voor waren. De nieuwe omgeving en nieuwe kinderen halen de druk weg en het kind is vrij om te proberen , te falen en te slagen. Een voorbeeld is Camping de Kleine Wolf, een indoor speelhal met uitdagende speeltoestellen!

Uitgelichte projecten Indoor spelen
De totstandkoming van... - Stegeren - 2016

Een project met speelplezier voor jong en oud. Eind 2015 werd er gestart met het maken van de eerste schetsen van het Indoor Speelparadijs bij Camping de Kleine Wolf te Stegeren. Bekijk hier meer informatie en foto's!

Bekijk project Meer info Minder info
Project:
Camping de Kleine Wolf
Plaats:
Stegeren
Jaar:
2016
Indoor speelhal voor de mini beren en de kids & rascals! - Grolloo - 2017

Weken van zwoegen om de deadline te halen ging dan in 2017 eindelijk de indoor speelhal op camping de Berenkuil in Grolloo open. Bekijk hier meer informatie en foto's!

Bekijk project Meer info Minder info
Project:
Camping de Berenkuil
Plaats:
Grolloo
Jaar:
2017
Een indoor speelhal; een mooie aanvulling voor iedere camping met het huidige klimaat in Nederland. - Afferden - 2017

Wat in januari van 2016 begonnen is als idee, werd net voor Pasen van 2017 werkelijkheid. Een indrukwekkend plan wat nodig wat tijd in beslag nam. Het eindresultaat is zichtbaar een succes én een mooi voorbeeld van een goede samenwerking tussen producent, klant en eindgebruiker! Bekijk hier meer informatie en foto's!

Bekijk project Meer info Minder info
Project:
Speelhal De Holle Boom
Plaats:
Afferden
Jaar:
2017
Multifunctioneel winkelcentrum in Purmerend! - Purmerend - 2015

In het eind van 2015 is er kinderspeelplaats gerealiseerd in een vrijwel geheel vernieuwd centrum in Purmerend. Bekijk hier meer informatie en foto's!

Bekijk project Meer info Minder info
Project:
Winkelcentrum Eggert
Plaats:
Purmerend
Jaar:
2015
Klimmen en klauteren bij de Leistert! - Roggel - 2017

Begin 2017 is IJreka begonnen met het creatieve proces voor een Indoor Speeljungle bij Recreatiepark de Leistert te Roggel. Direct na de zomervakantie is de uitvoering begonnen en sinds begin november kan er gespeeld worden in deze heuse Speeljungle vol klim- en klauter elementen. Bekijk hier meer informatie en foto's

Bekijk project Meer info Minder info
Project:
Speeljungle Recreatiepark
Plaats:
Roggel
Jaar:
2017