IJreka

Maatwerk

Wij als IJreka leveren verschillende projecten op als het gaat om maatwerk. Met onze verschillende materiaalsoorten KS Kunst, KS Staal, WaxedWood, NobelWood en Robinia produceren wij onze projecten. IJreka probeert zo goed mogelijk de wensen van de klant te vervullen, om zo hen en voornamelijk de kinderen gelukkig te maken.

 

Navigatie

Zowel klein als grootschalig maatwerk

IJreka levert maatwerk voor zowel grote als kleine projecten. Door de kennis van de afdeling ontwerp kunnen klanten voor elke aanvraag bij IJreka terecht. Door middel van de productkennis kan IJreka de klant een passend toestel aanbieden wat voldoet aan de wensen en behoeften van de klant. IJreka heeft al veel maatwerk gerichte projecten uitgevoerd. Veel positieve reacties van klanten en gebruikers!

Links naast de tekst wordt een afbeelding weergegeven van een speelboot op basisschool Odyssee in Amsterdam.

Lees hier meer over dit project

Met dit project wil IJreka laten zien dat zij naast veel grote op maat geleverde projecten, ook kleinere projecten op maat leveren.

IJreka heeft de opdracht gekregen van de gemeente Amsterdam Nieuw-West om in het begin van 2012 deze speelboot op basisschool Odyssee te realiseren.

Uitgelichte projecten op Maatwerk
Frederik Hendrik plantsoen - Amsterdam - 2015

In september 2015 werd de speelslinger (in de volksmond Flamingo genoemd) geïnstalleerd in het park. Met dank aan de ruime ervaring in complexe maatwerkprojecten verliep de plaatsing tot en met de certificering vlekkeloos waardoor het toestel na oplevering, gelijk opengesteld kon worden.

Bekijk project Meer info Minder info
Project:
Frederik Hendrik plantsoen
Plaats:
Amsterdam
Jaar:
2015
Nobelwood Speeltorens - Singapore - 2016

In samenwerking met ontwerp- en ingenieursbureau Carve, heeft IJreka in 2016 al de nodige speeltoestellen mogen produceren voor de organisatie Playpoint. Playpoint is een adviesbureau dat gespecialiseerd is in spelen en richt zich op de Aziatische markt. In onder andere Singapore staan een aantal spectaculaire speeltoestellen.

Ontzettend leuk om te zien hoe de kinderen in Azië zo prachtig van onze speeltoestellen gebruik maken!

Bekijk project Meer info Minder info
Project:
Batok Singapore
Plaats:
Singapore
Jaar:
2016
Ontspannen speelplek - Istanbul - 2015

Het Zorlu Center in Istanbul is het neusje van de zalm. Een plek midden in de stad waar zakelijk, privé en ontspanning samensmelten. Het hypermoderne complex is een eigen wereld in de metropool Istanbul. Om bezoekers en bewoners tot rust te laten komen is op het binnenterrein een bijzondere speelplek ingericht: het Zorlu Center Playground. Een speelplek waarin bezoekers ontspannen op innovatieve speeltoestellen van fabrikant IJreka uit Dalfsen.

Bekijk project Meer info Minder info
Project:
Zorlu center
Plaats:
Istanbul
Jaar:
2015
Speelplek tussen appartementencomplexen - Singapore - 2013

The Interlace is een ambitieuze wijk in metropool Singapore. Stedelijk wonen en de natuur van Zuidoost-Azië ontmoeten elkaar hier op een bijzondere manier. IJreka plaatste in het eind van 2013 in deze unieke omgeving een uitdagende speelomgeving die helemaal past bij de vormen van de woonomgeving.

Bekijk project Meer info Minder info
Project:
Containers Interlance
Plaats:
Singapore
Jaar:
2013