Genomineerde projecten "Building Of The Year" Award

Genomineerde projecten "Building Of The Year" Award

Genomineerde projecten "Building Of The Year" Award
30-01-2018

Met trots kunnen wij zeggen dat dit jaar 4 van onze projecten genomineerd zijn voor "de Building Of The Year" award. Waaronder: parkeergarage Driebergen Zeist, Parkeergarage Zutphen, House MM Amsterdam en het kaaspakhuis in Gouda.

Bij deze internationale wedstrijd kun je stemmen op je favoriete gebouw in de verschillende categorieën. Deze award wordt mogelijk gemaakt door Archdaily, Archdaily is de meest bezochte architectuur website wereldwijd. De winnaars worden op 8 februari bekend gemaakt.

De parkeergarage in Zeist is een van de weinige parkeergarages die energieneutraal is. Het hout dat is gebruikt voor dit project is het brandvertragende hout SafeWood FRX. Het veilig en verantwoorde product is in elke omgeving inpasbaar.

De parkeergarage in Zutphen is gevestigd naast het station van Zutphen. Aan deze gevel zitten voornamelijk planken SafeWood FRX Grenen, deze wisselen af met dunnere latjes wat een speels effect weergeeft. 

De gevel van Woonhuis MM is volledig bekleed onder het traditioneel behandelde hout WaxedWood. WaxedWood is ontwikkeld om de levensduur en uitstraling van houtproducten naar een hoger niveau te brengen. 

Het oude Kaaspakhuis in Gouda is totaal gerenoveerd en heeft 52 unieke woningen gecreëerd. Het bijzondere van de transformatie is het hergebruik van de oude kaasplanken. De oude planken zijn behandeld met SafeWood voor extra brandveiligheid en staan nu tentoongesteld in de galerij.