Vacature Rondhout bewerker

Vacature Rondhout bewerker

Vacature Rondhout bewerker
29-01-2018

Vacature rondhout houtbewerker

Functie inhoud en kerntaken

Bij onze afdeling Rondhout hebben wij per direct plaats voor een enthousiaste houtbewerker die samen met het team diverse machinale rondhout bewerkingen gaat uitvoeren. Je gaat werken met machinale houtbewerkingsmachines zoals een motorkettingzaag waarbij je stammen voor diverse doeleinden gaat bewerken. De rondhoutbewerkers zijn in teamverband verantwoordelijk voor alle voorkomende machinale houtbewerkingen zoals schillen en afkorten. Ook kan transport op eigen terrein bij je taken horen.

De diversiteit in orders maakt het uitoefenen van je taken afwisselend en leuk. Je bent flexibel en weet van aanpakken. Kennis van (rond)hout is een pré maar niet noodzakelijk. Passie voor hout wel.
Functie inhoud:

  • Je zorgt voor een juiste verwerking van de productieorders;
  • Je denkt mee bij verbeteringen en het efficiënter maken van de rondhoutbewerking;
  • Je volgt de dagelijkse en wekelijkse planning;
  • Je voert klein onderhoud uit op de houtbewerkingsmachines;
  • Je controleert het proces en het eindproduct.


Functie profiel:

  • Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken;
  • Je houdt van aanpakken;
  • Kennis van (rond)hout is een pré, maar niet noodzakelijk;
  • Je kunt secuur en planmatig werken;
  • Je woont op bereisbare afstand.


Het Bedrijf

Foreco Dalfsen is producent en handelsbedrijf in houtproducten voor de bouw en de infra in met name de Nederlandse markt. Het assortiment varieert van rondhout producten zoals schorspalen, cloeziana en robinia tot hoogwaardige houttoepassingen voor gevels, plafonds en speeltoestellen. We werken met een enthousiast team van ongeveer 90 vaste medewerkers verdeeld over verschillende bedrijfsonderdelen. In Dalfsen is het hoofdbedrijf gevestigd, midden in de bossen op een terrein van 60.000 m2, waar ook het zusterbedrijf IJreka Speelomgevingen is gevestigd. In Noordeloos zijn we actief met het zusterbedrijf Foreco Houtconstructies, verantwoordelijk voor prefab timmerwerk en montage met de nadruk op gevels en bergingen.

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamisch bedrijf waar ruimte is voor eigen initiatieven. Hierbij hoort een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden met ontplooiingskansen in de vorm van passende opleidingen. Foreco biedt je plek in een hecht team met een goede sfeer.

Word jij onze nieuwe collega? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jørgen van Bosse via 0529-431548 of via vacature@foreco.nl

 

Acquisitie voor deze vacature door derden wordt niet op prijs gesteld.