Vacature medewerker ICT-beheer en onderhoud

Vacature medewerker ICT-beheer en onderhoud

Vacature medewerker ICT-beheer en onderhoud
12-03-2018

Medewerker ICT-beheer en onderhoud

Je bent onderdeel van het technisch team voor onderhoud, beheer en innovatie binnen de Foreco groep. Dit team bestaat uit vijf personen en is verantwoordelijk voor alles wat met techniek en innovatie te maken heeft binnen de bedrijven. In dit team heeft ieder zijn eigen specialisatie. Je gaat werken in een informeel team dat innovatief is en vooruit wil. Onze focus ligt op transparantie, doelgericht werken en kwaliteit.

Hoe ziet je dag eruit?

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het oplossen van ICT-incidenten, het testen en doorvoeren van wijzigingen, deelnemen aan diverse overleggen waarin jij meedenkt en een constructieve bijdrage levert aan oplossingen voor vraagstukken uit de organisatie. Verder verdiep je je in nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en werk je aan voorstellen voor verbetering.

Onderwerpen waar je veelvuldig mee te maken krijgt:

Microsoft Navision, SQL, Windows Server omgeving, PowerBI, web-koppelingen, Hardware onderhoud, Netwerkverbindingen (WiFi, VPN, etc), Beveiliging software/data.

Functieprofiel:

 • HBO-denkniveau;
 • Relevante werkervaring op het gebied van ICT is een pré 
 • Affiniteit met hout en productieorganisaties;
 • Je staat open voor verschillende oplossingsrichtingen en bent in staat je analyse en advies op een logische wijze te beschrijven;
 • Je kunt snel en adequaat handelen bij calamiteiten;
 • Je bent stressbestendig;
 • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken;
 • Je bent leergierig, nieuwsgierig en in staat jezelf verder te ontwikkelen;
 • Je kunt secuur en planmatig werken;
 • Je woont op bereisbare afstand van onze hoofdvestiging in Dalfsen

Het bedrijf

Foreco Dalfsen is producent en handelsbedrijf in houtproducten voor de bouw en de infra in met name de Nederlandse markt. Het assortiment varieert van rondhoutproducten en damwand voor de weg- en waterbouw tot hoogwaardige houttoepassingen voor gevels, plafonds en speeltoestellen. We werken met een enthousiast team van ongeveer 90 vaste medewerkers verdeeld over de verschillende bedrijfsonderdelen. In dalfsen bevindt zich de hoofdvestiging, midden in de bossen op een terrein van 60.000 m2, waar ook het zusterbedrijf IJreka speelomgevingen is gevestigd. In Noordeloos zijn we actief met het zusterbedrijf Foreco Houtconstructies, verantwoordelijk voor prefab timmerwerk en montage met de nadruk op gevels en bergingen.

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamisch bedrijf waar ruimte is voor eigen initiatieven. Hierbij hoort een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden met ontplooiingskansen in de vorm van passende opleidingen. Foreco biedt je een plek in een hecht team met een goede sfeer. 

Ben jij enthousiast geworden en zie jij jezelf als versterking van ons team, dan ontvangen wij graag jouw reactie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bas Slijkhuis via (0572) 431548 of via vacature@foreco.nl

Download vacature

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.