Foreco Houtproducten

Ontwikkeling

Bij Foreco lopen we al ruim 40 jaar voorop in innovatie binnen de hout- en bouwsector. Dit doen we met aandacht voor duurzaamheid en voortdurende ontwikkeling. Zo bieden we steeds weer innovatieve houtproducten en -oplossingen. Door ons te blijven verdiepen in de marktbehoeften blijft Foreco vernieuwende producten ontwikkelen die niet alleen de kwaliteit verhogen, maar ook bijdragen aan een duurzamere en milieuvriendelijke toekomst.

Forecowoodshop zelfscan app

Binnenkort bieden wij bij Forecowoodshop een nieuwe en innovatieve service aan: de Zelfscan app! Met deze handige app kunnen klanten hun producten eenvoudig zelf scannen met hun eigen telefoon of met een scanner

Mechanisatie nieuwe schaaflijn

De huidige schaaflijn is het station met de hoogste bezettingsgraad binnen onze productie. Deze hoge bezettingsgraad betekent dat elke toename in orders direct resulteert in langere levertijden. Door te investeren in een tweede schaafbank, vergroten we niet alleen onze capaciteit, maar verkorten we ook de wachttijden aanzienlijk.

Nieuwe webshop Robiniahout.nl

Om aan de groeiende vraag naar Robinia hout te voldoen, hebben wij een nieuwe webshop gelanceerd, speciaal ontwikkeld voor dit unieke en duurzame houtsoort. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om uw projecten tot een succes te maken, van uitgebreide informatie tot inspirerende ideeën.

Zakelijke Forecowoodshop

We merkten dat onze klanten vaak wilden weten of bepaalde producten op voorraad zijn. Op onze huidige webshop zie je echter alleen voorraden tot 100 stuks. Om hierop in te spelen en onze klanten beter van dienst te zijn, hebben we deze zakelijke webshop ontwikkeld. Hier zien ze tevens de eigen kortingsprijzen. 

NobelWood voor handvatten

Voor onze klant Minelli uit Italië modificeren wij Esdoorn. Dit gemodificeerde Esdoorn hout wordt door hen gebruikt om handvatten voor messen te maken. Door Victorinox uit Zwitserland worden hier vervolgens messen van gemaakt. Op jaarbasis levert Foreco gemodificeerd hout om ruim 700.000 messen van te maken.