Zakelijke Forecowoodshop

Altijd op de hoogte van actuele voorraden en prijzen

Bij Foreco Woodshop streven we ernaar om onze klanten de beste service te bieden. Daarom hebben we een speciale zakelijke webshop gelanceerd: zakelijk.forecowoodshop.nl. Op onze nieuwe zakelijke webshop kunnen klanten met een login nu de voorraden tot 1.000 stuks en de actuele prijzen inzien.

Zakelijke Forecowoodshop

Waarom een zakelijke webshop?

We merkten dat onze klanten vaak wilden weten of bepaalde producten op voorraad zijn. Op onze huidige webshop zie je echter alleen voorraden tot 100 stuks. Om hierop in te spelen en onze klanten beter van dienst te zijn, hebben we deze zakelijke webshop ontwikkeld.

Wat biedt onze zakelijke webshop?

Inzicht in actuele prijzen en voorraden: Altijd op de hoogte van de actuele prijzen en beschikbaarheid van producten.
Bestellen op rekening: Gemakkelijk en snel bestellen zonder directe betaling.
Combi franco bestellen: Combineer bestellingen voor gratis verzending.
Facturen inzien en downloaden: Alle administratieve documenten eenvoudig toegankelijk.

Geoptimaliseerde kortingen

Onze zakelijke webshop heeft de producten onderverdeeld in kortingsgroepen, zodat je direct de correcte prijs ziet, inclusief eventuele kortingen die voor u gelden. Dit maakt het eenvoudig om de beste deals te vinden en te profiteren van voordelige prijzen.

Eenvoudig online bestellen

Met een paar klikken plaats je eenvoudig je bestelling online. Heb je vragen? Ons team staat uiteraard altijd voor je klaar om te helpen.

Ideaal voor professionals

Onze zakelijke webshop is speciaal ontworpen voor de professionele gebruiker die het overzicht wil bewaren en efficiƫnt wil werken. Bezoek nu zakelijk.forecowoodshop.nl en ervaar de voordelen zelf!