Foreco

Over Foreco (oud)

TEKST

Compleet in hout

Foreco, gevestigd in Dalfsen, staat voor een compleet assortiment houtproducten. Variërend van gezaagd hout en rondhout tot nieuwe houtspecialiteiten. We bieden met duurzame houtproducten doordachte oplossingen voor veilig en duurzaam bouwen. Volgens de hoogste normen. In combinatie met een deskundig advies. En met alle respect voor het milieu.

Mission statement - Alles in huis

Hout is een fantastisch materiaal. Met oneindig veel mogelijkheden. Foreco beschouwt het als een uitdaging om die mogelijkheden optimaal te benutten. En tegelijkertijd in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. Met producten die in alle opzichten het predikaat ‘duurzaam’ verdienen. Daarvoor hebben we alle benodigde ingrediënten in huis. Zoals een gedegen marktkennis, de meest actuele technologie en een ervaren team dat staat voor kennis, vakmanschap en ervaring. Met hart voor hout, hart voor de zaak en hart voor zaken doen met u.

Bedrijfsprofiel

Om een beter beeld te krijgen van Foreco willen wij graag laten zien waarvoor wij staan, een innovatief bedrijf met oog op duurzaamheid en kwaliteit in de houtsector.

Innovatief in duurzaamheid

Foreco is innovatief in hout. Daarvoor leveren we dagelijks het bewijs. Zo zijn al onze activiteiten erop gericht om hout meerwaarde te geven. Niet alleen door het te bewerken, maar ook door duurzaamheid toe te voegen. Daarmee bieden we de bouw en de weg- en waterbouw nieuwe perspectieven.

Innovatief in kwaliteit

Ons hout is vooral afkomstig uit goed beheerde Europese bossen. En wordt verwerkt met respect voor het milieu en met gevoel voor kwaliteit. Geheel volgens KOMO-certificering. Zo voldoen onze producten aan de hoogste normen. En als waarborg voor duurzaam geoogste grondstof naar wens met PEFC- of FSC®-label. Voor meer zekerheid geven we een levensduur garantie af, desgewenst tot wel 25 jaar. Deze garantie is ondergebracht bij de onafhankelijke Garantiestichting SGVH.

Innovatief in dienstverlening

Met Foreco bent u verzekerd van een uitstekende dienstverlening. Waarin maatwerk, een deskundig advies en modelbestekken leiden tot een product dat in alle opzichten voldoet aan uw verwachtingen. Een product ook dat we in de meeste gevallen direct uit voorraad kunnen leveren. Door heel Nederland en de ons omringende landen.

Innovatief in assortiment

Foreco biedt voor elke toepassing de juiste oplossing. Of het nu gaat om hout voor bouw-, weg- en waterbouwprojecten of om rondhout, gezaagd hout of tuinhout, Foreco levert u het juiste product. Daarbij houden we marktbehoeften scherp in de gaten. En vergroten we constant ons aanbod met nieuwe houtspecialiteiten.

Foreco Dalfsen

Hoogwaardige productiefaciliteiten: de basis van kwaliteit

Kwaliteit valt en staat met de aanwezige expertise en faciliteiten. Foreco beschikt over een geavanceerd machinepark met computergestuurde productielijnen. In combinatie met ons vakmanschap de garantie voor een constante kwaliteit. Zo heeft onze schaverij de meest uitgebreide faciliteiten om elk gewenst profiel te maken en dit perfect glad af te werken. En behoren onze behandelingstechnieken om hout duurzaam en brandveilig te maken tot de modernste ter wereld. De eigen werkplaats verzorgt voorgemonteerde houtconstructies, zodat bij u op de bouwplaats efficiënt gewerkt kan worden.

Kwaliteit en garantie - Certificering en kwaliteitsnormen

Foreco beschikt over diverse certificeringen. Daarmee waarborgen we op onpartijdige en objectieve wijze de kwaliteit naar onze klanten. Kwaliteitsnormen zorgen ervoor dat we over dezelfde uitgangspunten kunnen praten.

Navigatie