Houthandel

Houthandel Foreco

Houthandel Foreco, gevestigd in Dalfsen, heeft een compleet assortiment houtproducten. De producten variëren van gezaagd hout en rondhout tot innovatieve hout specialiteiten zoals NobelWood, WaxedWood en SafeWood voor als gevelbekleding.

Groot houthandel Foreco

Als houthandel bieden wij duurzame en doordachte oplossingen voor veilig en duurzaam bouwen. Foreco biedt voor elke toepassing de juiste oplossing. Of het nu voor de hout groothandel of voor onze lokale Woodshop is. Voor ieder bieden wij een gepaste oplossing. 

Hout specialiteiten

Wij houden de marktbehoeften scherp in de gaten om onze houthandel blijvend te voorzien van de juiste producten. We vergroten hiermee ons aanbod met nieuwe en innovatieve houtspecialiteiten. Wij werken continue aan het verbeteren van ons assortiment zodat onze houthandel in oplossingen voor verschillende toepassingen kan voorzien. Bij behoefte aan hout in de grond-, weg-, en waterbouw, architectuur en bouw en tuin- en timmerhout kunnen wij u helpen.

Bewerking en behandeling van hout

Op onze locatie in Dalfsen hebben wij de vakkennis en een machinepark om ons hout te bewerken en behandelen. De producten voor de houthandel worden op maat gezaagd, geschild, gefreesd en/of geprofileerd. De innovatieve verduurzamingsbehandelingen worden ook op eigen locatie uitgevoerd. De specifieke vakkennis die hiervoor nodig is hebben wij zelf in huis en hierdoor kunt u degelijk advies van ons ontvangen.

Online hout kopen via de Woodshop

De Woodshop is de houthandel voor de kleine zakelijke markt en de particulieren. In Dalfsen vindt u een enorme voorraad producten. Met name hout voor tuin en landschap is te vinden in deze lokale houthandel. Wij bieden onze houtproducten aan in onze schappen met bijbehorende producten zoals hang- en sluitwerk. Ook kan het hout in onze webshop online besteld worden. 

Hout groothandel

Onze groothandel in hout specialiseert zich in de GWW en Architecten en Bouw. Onze premium producten NobelWood, WaxedWood, SafeWood voor gevelbekleding en TwinWood voor damwanden zijn Foreco’s innovatieve producten. Naast diversiteit in producten zijn deze vaak  in verschillende houtsoorten en dimensies te verkrijgen. Hierdoor hebben wij altijd een oplossing voor u.

Houtsoorten

Bij Foreco gebruiken wij verschillende houtsoorten. Hieronder een lijstje van de houtsoorten beschikbaar in onze houthandel:

Certificering & Duurzaamheid

Foreco onderscheidt zich als groothandel in hout door innovatieve oplossingen voor verschillende branches aan te bieden. Duurzaamheid, respect voor het milieu en kwaliteit staan bij ons bovenaan. Geheel volgens KOMO-certificering voldoen onze producten aan de hoogste nomen. Ons hout is afkomstig uit goed beheerde bossen; dit is te zien aan de PEFC en FSC® certificaten die wij bij onze producten leveren. Zo voorzien wij de houthandel met een vaste kwaliteit van producten.