Aanbouw woning Amersfoort
Aanbouw woning Amersfoort
Aanbouw woning Amersfoort
Aanbouw woning Amersfoort
Aanbouw woning Amersfoort
Aanbouw woning Amersfoort
Aanbouw woning Amersfoort
Aanbouw woning Amersfoort

Functionele aanbouw


De bewoners van deze woning in Amersfoort wilden hun woonoppervlak vergroten door een nieuwe aanbouw. Gekozen werd voor een ander materiaal dan baksteen waardoor de bestaande woning een eenheid blijft. De nieuwe ruimte staat fysiek los door middel van een strook glas tussen oud en nieuw waar daglicht mooi strijklicht oplevert tegen de oude bakstenen "buitenmuur". De houten latten van de aanbouw en de latten in de schuifframes zijn van fijn bezaagd NobelWood Equal Weathering.

NobelWood Equal Weathering

Net als hardhoutsoorten vergrijst NobelWood. Door middel van de behandeling van NobelWood Equal Weathering heeft het hout direct de uitstraling van vergrijsd hout. Dat betekent geen kleurverschil meer in ontwerpen met bijvoorbeeld overstekken. NobelWood voldoet aan duurzaamheidklasse 1, dat betekent dat het technisch onderhoudsvrij wel meer dan 50 jaar dienst kan doen afhankelijk van gebruiksklasse en detaillering.

(afbeelding: links is vergrijsd NobelWood en rechts is Equal Weathering)

Specificaties
Project:
Aanbouw woning Amersfoort
Plaats:
Amersfoort
Jaar:
2015
Type object:
Woning
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
NobelWood
Gevelspecialisten afdeling Bouw

Oskar, Frank en Jan Willem, onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met een uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.

Als u op zoek bent naar persoonlijk advies, op maat gemaakte oplossingen en hoogwaardige service voor uw gevelproject, dan kunt u bij ons een gesprek inplannen.

Inplannen gevelgesprek

Architect van het project
Lot Architectuur
Het bureau geeft vakkundig vorm aan bouwkundige wensen van de klant, tekent de plannen voor de bouwaanvraag en aannemer en visualiseert ze met 3D computerbeelden.
Aannemer van het project
Bouwbedrijf Hertzinger

Hertzinger is een bouwbedrijf  die je in ieder aspect kunt vertrouwen, van metselen, slopen, installeren en funderen tot schilderwerk, elektrotechniek en de afwerking van plafonds, wanden en vloeren.