Appartementen Vivero
Appartementen Vivero
Appartementen Vivero
Appartementen Vivero
Appartementen Vivero
Appartementen Vivero
Appartementen Vivero

Gunstig woonproject

Woonproject Vivero ligt in een rustige omgeving in het plaatsje Viversel. Het project is in opdracht van de gemeente Heusden-Zolder. het Wooncomplex bevat acht woningen en vijftien appartementen. Dankzij de donkere kleur van NobelWood, levert het een fijne, natuurlijke sfeer rondom de totaal 23 wooneenheden.

NobelWood

NobelWood is ontwikkeld om de groeiende vraag naar tropisch hardhout duurzaam in te vullen. Het hout wordt door-en-door geïmpregneerd met in water oplosbare biopolymeren, afkomstig van de afvalbiomassa van rietsuikerstengels. Verder ontstaat er na enige tijd een kleurtransformatie. Met behulp van Uv-stralen vindt er een zeer fraaie, egale zilverachtige vergrijzing plaats van de goudbruine kleur. Deze vergrijzing is een unieke eigenschap van NobelWood.

Specificaties
Project:
Appartementen Vivero
Plaats:
Heusden
Jaar:
2017
Type object:
Appartementen
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
NobelWood
Geveltypes:
Verticale gevel
Gevelspecialisten afdeling Bouw

Oskar, Frank en Jan Willem, onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met een uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.

Als u op zoek bent naar persoonlijk advies, op maat gemaakte oplossingen en hoogwaardige service voor uw gevelproject, dan kunt u bij ons een gesprek inplannen.

Inplannen gevelgesprek

Architect van het project
PCP Architects

Bij ieder project gaan we op zoek naar een manier om deze deostellingen te realiseren binnen de randvoorwaarden van de bebouwde context.