Appartementen Vlissingen
Appartementen Vlissingen
Appartementen Vlissingen
Appartementen Vlissingen
Appartementen Vlissingen
Appartementen Vlissingen

Appartementencomplex

Dit appartementencomplex is onderdeel van het totaalplan Groote Markt te Vlissingen. Deze appartementen hebben allemaal hun oriëntatie naar het woonhof. Dit woonhof is een essentieel onderdeel van het plan en daarom direct meegenomen in het ontwerpproces. Alle 28 appartementen zijn bedoeld voor de verhuur.

NobelWood FRX

De bedreiging van het tropisch regenwoud behoeft geen toelichting. Duurzaam bouwen met hout vraagt om een antwoord. NobelWood i­s dat antwoord. De basis, dennenhout is en blijft duurzaam beschikbaar. Geen aanslag op ecosystemen en wel een CO2-neutrale grondstof. De polymeertechnologie is gebaseerd op afval uit de suikerrietteelt en daarmee een optimalisatie van de tropische landbouw. Zo gaan verantwoorde bosbouw en landbouw hand in hand.

Specificaties
Project:
Appartementen Vlissingen
Plaats:
Vlissingen
Jaar:
2014
Type object:
Appartementen
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
NobelWood
Geveltypes:
Verticale gevel, Dichte gevel
Gevelspecialisten afdeling Bouw

Oskar, Frank en Jan Willem, onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met een uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.

Als u op zoek bent naar persoonlijk advies, op maat gemaakte oplossingen en hoogwaardige service voor uw gevelproject, dan kunt u bij ons een gesprek inplannen.

Inplannen gevelgesprek