Ardesch Interiors
Ardesch Interiors
Ardesch Interiors
Ardesch Interiors
Ardesch Interiors
Ardesch Interiors
Ardesch Interiors

Installatie

Belangrijk uitgangspunt voor de aanpak van de gevels was om deze tevens meer te laten aansluiten bij het natuurpark aan de overzijde van de weg. Dit leidde tot de keuze van hout in de gevels: de gemetselde buitenmuren zijn voorzien van geprefabriceerde frames met NobelWood latten. 

NobelWood

NobelWood is ontwikkeld om de groeiende vraag naar tropisch hardhout duurzaam in te vullen. Middels een innovatieve techniek met biobased chemie wordt het snelstgroeiende naaldhout ter wereld gemodificeerd. Hierdoor krijgt het de uitstraling en levensduur van tropisch hardhout.

Specificaties
Project:
Ardesch Interiors
Plaats:
Dalfsen
Jaar:
2012
Type object:
Bedrijfspand
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
NobelWood
Geveltypes:
Horizontale gevel, Open gevel
Gevelspecialisten afdeling Bouw

Oskar, Frank en Jan Willem, onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met een uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.

Als u op zoek bent naar persoonlijk advies, op maat gemaakte oplossingen en hoogwaardige service voor uw gevelproject, dan kunt u bij ons een gesprek inplannen.

Inplannen gevelgesprek

Opdrachtgever van het project
Ardesch Interiors

Ardesch Interiors is dé binnenhuisadviseur. Het sfeervol, op maat en in úw stijl aankleden van vloer, wand en raam écht leuk maken, helpen bij het maken van de juiste keuzes en 100% maatwerk en zorgeloze service bieden zijn onze kwaliteiten.