Art Revisted
Art Revisted
Art Revisted
Art Revisted
Art Revisted
Art Revisted
Art Revisted
Art Revisted
Art Revisted
Art Revisted
Art Revisted
Art Revisted
Art Revisted
Art Revisted
Art Revisted

Bijzondere vorm

het kleine bedrijf gespecialiseerd in kunst is gevestigd in het buitengebied van Tolbert. Het als schurencomplex vorm gegeven gebouw komt overeen met de agrarische gebouwen in de omgeving. De buitenkant bekleed met WaxedWood Siberisch lariks met coating, wat goed samen gaat met het corten stalen dak wat als een deken over het volume is gedrapeerd. 

Specificaties gevel Verberg specificaties
  • Houtsoort: Siberisch Lariks WaxedWood
  • Model: Geschaafd met ronde kanten
  • Afmeting: 18x95/120/195
  • Oppervlakte afwerking: Zichtzijde fijnbezaagd
  • Kleur: 1e laag DF2020-145 en 2e laag DF2020-169

WaxedWood

WaxedWood is ontwikkeld om de levensduur en uitstraling van houtproducten naar een hoger niveau te brengen. Het biedt een combinatie van hoogwaardige houtproducten, met een impregnatie van een verduurzaming met een waterafstotende werking.

Specificaties
Project:
Art Revisted
Plaats:
Tolbert
Type object:
Bedrijfspand
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
Siberisch lariks
Gevelspecialisten afdeling Bouw

Oskar, Frank en Jan Willem, onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met een uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.

Als u op zoek bent naar persoonlijk advies, op maat gemaakte oplossingen en hoogwaardige service voor uw gevelproject, dan kunt u bij ons een gesprek inplannen.

Inplannen gevelgesprek

Architect van het project
SKA Architecten

Architectenstudio SKA werkt met liefde en zorg aan uiteenlopende opdrachten in de woningbouw, utiliteitsbouw, interieur en restauratie. 

Aannemer van het project
SHP bouwbedrijven

Als allround bouwbedrijf worden we ingeschakeld voor uiteenlopende projecten. Van het ontwerpen en bouwen van woningen en bedrijfspanden en het renoveren en onderhouden hiervan, tot specialistischer opdrachten als het ontwerpen van schiphuizen en havencomplexen.