Basisschool De Gong
Basisschool De Gong
Basisschool De Gong
Basisschool De Gong
Basisschool De Gong
Basisschool De Gong

Naaldhout met een hardhout uitstraling

Het gebruikte hout voor de gevel is NobelWood, een biologisch gemodificeerde naaldhoutsoort die de duurzaamheid en look van hardhout heeft gekregen. Door de behandeling met afval uit de agrisector wordt de duurzaamheid van het hout verbeterd zodat het tot wel 50 jaar lang mee kan aan de gevel. Als grondstof wordt het snelst groeiende hout van de wereld gekozen, dat ook nog eens noestvrij is. Hierdoor krijgt het hout een mooie egale uitstraling. 

Specificaties
Project:
Basisschool De Gong
Plaats:
Apeldoorn
Jaar:
2017
Type object:
School
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
NobelWood
Geveltypes:
Open gevel, Verticale gevel
Gevelspecialisten afdeling Bouw

Oskar, Frank en Jan Willem, onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met een uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.

Als u op zoek bent naar persoonlijk advies, op maat gemaakte oplossingen en hoogwaardige service voor uw gevelproject, dan kunt u bij ons een gesprek inplannen.

Inplannen gevelgesprek

Architect van het project
MTB Architecten

MTB Architecten is een integraal werkend architectenbureau. Het comfort en de beleving van de gebruikers, alle aspecten van duurzaamheid, flexibiliteit en toekomstbestendigheid zijn belangrijke aspecten voor ons.