Betag
Betag
Betag
Betag
Betag
Betag
Betag
Betag
Betag

Natuurlijke uitstraling

Langs de A28 in Beilen is in december 2011 de nieuwbouw van het Betag occasions center opgeleverd. Er is bij dit project WaxedWood Siberisch lariks toegepast. Dankzij de natuurlijke kleur van WaxedWood Siberisch lariks ziet het bedrijfspand er vernieuwd, modern en duurzaam uit. 

WaxedWood Siberisch lariks

WaxedWood is zeer onderhoudsvriendelijk waarbij het hout minimaal 15 jaar kan dienst doen op de gevel. De uitstraling van het hout aan de gevel heeft een natuurlijke kleurovergang alsof het meeleeft met de omgeving. Verder vindt er na enige tijd een kleurtransformatie plaats. Het hout begint met een groene bruine kleur, wat na binnen een jaar geleidelijk verkleurt naar een warme bronzen tint. 

Specificaties
Project:
Betag
Plaats:
Beilen
Jaar:
2011
Type object:
Bedrijfspand
Toepassingen:
Gevel
Gevelspecialisten afdeling Bouw

Oskar, Frank en Jan Willem, onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met een uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.

Als u op zoek bent naar persoonlijk advies, op maat gemaakte oplossingen en hoogwaardige service voor uw gevelproject, dan kunt u bij ons een gesprek inplannen.

Inplannen gevelgesprek

Architect van het project
DAT Architecten

Enthousiasme, energie en ervaring staan aan de basis van alle ontwerp- en bouwprocessen. DAT wordt veelvuldig gekozen bij ontwerpsituaties die zowel een stedenbouwkundige visie als een architectonisch ontwerp verlangen.