Woonboerderij Nuis
Woonboerderij Nuis
Woonboerderij Nuis
Woonboerderij Nuis
Woonboerderij Nuis

Speciale kleur

Een aantal jaar geleden was de woning volledig waarna het weer helemaal opnieuw is opgebouwd. Door onder andere de mooie WaxedWood gevel heeft het een mooi uitstraling gekregen. 
De gevel is bekleed met WaxedWood Siberisch lariks 5% ebony. WaxedWood is ontwikkeld om de levensduur en uitstraling van houtproducten naar een hoger niveau te brengen. Het biedt een combinatie van hoogwaardige houtproducten, met een impregnatie van een verduurzaming met een waterafstotende werking.
Door de 5% ebony krijgt het hout een lichtzwarte uitstraling waardoor de structuur van het hout mooi is te zien.

Specificaties gevel Verberg specificaties
  • Houtsoort: Siberisch Lariks WaxedWood
  • Model: Geschaafd met ronde kanten
  • Afmeting: 18x95  mm
  • Oppervlakte afwerking: Fijnbezaagd
  • Kleur: 5% ebony
Specificaties
Project:
Woonboerderij Nuis
Plaats:
Nuis
Jaar:
2017
Type object:
Woning
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
Siberisch lariks
Gevelspecialisten afdeling Bouw

Oskar, Frank en Jan Willem, onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met een uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.

Als u op zoek bent naar persoonlijk advies, op maat gemaakte oplossingen en hoogwaardige service voor uw gevelproject, dan kunt u bij ons een gesprek inplannen.

Inplannen gevelgesprek

Architect van het project
Vdp Architecten

Wij profileren ons als een bureau dat een meerwaarde toekent aan uw programma van wensen, oog heeft voor details én budgetbewaking.

Aannemer van het project
Bouwbedrijf Siemensma

Bouwbedrijf Siemensma is gespecialiseerd in duurzaam bouwen. Wij bouwen met natuurlijke materialen en damp-open. Op deze website vindt u onze projecten, informatie over passief bouwen en energieneutraal bouwen.