Brink Techniek
Brink Techniek
Brink Techniek
Brink Techniek
Brink Techniek
Brink Techniek
Brink Techniek
Brink Techniek
Brink Techniek
Brink Techniek
Brink Techniek
Brink Techniek

Bijzondere vormgeving

Langs de A28, tussen Zwolle en Staphorst, is het nieuwe kantoorpand van Brink Climate Systems opvallend zichtbaar. Het gebouw heeft een bijzondere vormgeving en structuur. De nieuwbouw bestaat uit 7.500 m2 productieruimte, 3.500 m2 magazijn en expeditie ruimte en 4.500 m2 kantoorruimte. Het kantoor is prominent aanwezig door de houten gevelbekleding en een vrijdragend overstek.

 

 

WaxedWood

Het bijzondere van het WaxedWood Siberisch Lariks is de prachtige kleurtransformatie die het doormaakt. Zonder verfsysteem verkleurt het hout van groenbruin naar warme bronsbruine tinten waarna het uiteindelijk zal vergrijzen. Het hout met Keurhout-certificaat en DUBOkeur zorgt voor een warme en exclusieve uitstraling van het gebouw terwijl het duurzaamheidsaspect niet uit het oog verloren is.

Specificaties
Project:
Brink Techniek
Plaats:
Staphorst
Jaar:
2014
Type object:
Bedrijfspand
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
Siberisch lariks
Geveltypes:
Verticale gevel
Gevelspecialisten afdeling Bouw

Oskar, Frank en Jan Willem, onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met een uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.

Als u op zoek bent naar persoonlijk advies, op maat gemaakte oplossingen en hoogwaardige service voor uw gevelproject, dan kunt u bij ons een gesprek inplannen.

Inplannen gevelgesprek

Aannemer van het project
Nieuwenhuis Bouwbedrijf

Nieuwenhuis Bouwbedrijf is veel meer dan alleen een bouwbedrijf. We verzorgen de gehele ontwikkeling, ontwerp, calculatie en dimensionering van een gebouw. ook alle facetten die tijdens dit traject aan de order komen, denk bijvoorbeeld aan de aanvraag van de bouwvergunning.