De Roef Harderwijk
De Roef Harderwijk
De Roef Harderwijk
De Roef Harderwijk
De Roef Harderwijk
De Roef Harderwijk
De Roef Harderwijk
De Roef Harderwijk

De Roef

De Roef is een ontmoetingscentrum in Harderwijk. Foreco heeft de gevel mogen voorzien van Vuren SafeWood afgewerkt met Firestain Color. De gevel bestaat uit een gesloten deel met bruine kleur en een open deel in het zwart. Naast deze combinatie tussen open en gesloten geveldelen zorgt de afwisseling tussen horizontale en verticale montering voor een zeer fraai geheel. 

Toon specificaties gevel Verberg specificaties
  • Houtsoort: Vuren SafeWood Firestain 
  • Model: Zwart: 4-Zijdig geschaafd met ronde hoeken & bruin: halfhouts rabat
  • Afmeting: Zwart: 22x50, 22x75, 22x100 en 22x150 & bruin: 22x150
  • Oppervlakte afwerking: Zichtzijde fijnbezaagd
  • Kleur: Firestain D507 zwart & Firestain DF2020-013 bruin

SafeWood en FireStain

SafeWood is geschikt om buiten toe te passen mits het altijd wordt afgewerkt  met een FireStain die ook voldoet aan Euroklasse B. De FireStain coating biedt een beschermende laag waardoor de brandvertraging in het hout blijft zitten in alle weersomstandigheden. Deze coating is toe te passen in verschillende kleuren. De gevel van De Roef is hier een mooi voorbeeld van.

Spelen met maten

Een van de voordelen van houten gevels is de mogelijkheid in afwisseling van de diktes. Het zwarte deel van deze gevel bestaat bijvoorbeeld uit verschillende diktes. De ene lat is dikker dan de andere lat. Door deze verschillende diktes met elkaar af te wisselen krijgt het geheel een speelse dynamiek. In samenhang met het halfhouts rabat profiel van de rest van de gevel creëer je een unieke uitstraling. Meer weten over de mogelijkheden met houten gevels? Neem contact met ons op, dan proberen wij u zo goed mogelijk te helpen met onze vakkennis.

Specificaties
Project:
De Roef Harderwijk
Plaats:
Harderwijk
Jaar:
2022
Type object:
Bedrijfspand
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
Vuren
Geveltypes:
Horizontale gevel, Verticale gevel, Dichte gevel
Vragen over dit project?
Gevelspecialist - Frank Wouterse

Onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.