De Wielewaal
De Wielewaal
De Wielewaal
De Wielewaal
De Wielewaal
De Wielewaal
De Wielewaal
De Wielewaal
De Wielewaal

Ontstaan

De Wielewaal is een unieke plek in Rotterdam; een kleine woonwijk als groene oase in stedelijk gebied. De wijk is gebouwd in 1949 om de woningnood na de Tweede Wereldoorlog te verminderen. Om het gebouw op te nemen in de omgeving is er gekozen voor een natuurlijke kleur van Safewood.

SafeWood

SafeWood is het brandvertragende hout van Foreco. Een product dat bijdraagt aan een grotere veiligheid in gebouwen. En tijdens calamiteiten zijn waarde bewijst. SafeWood zorgt ervoor dat vlammen zich nauwelijks uitbreiden. Verder vermindert het vuur en rook. Daardoor blijven vluchtwegen langer en veiliger begaanbaar.

Specificaties
Project:
De Wielewaal
Plaats:
Rotterdam
Type object:
Appartementen
Toepassingen:
Gevel
Gevelspecialisten afdeling Bouw

Oskar, Frank en Jan Willem, onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met een uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.

Als u op zoek bent naar persoonlijk advies, op maat gemaakte oplossingen en hoogwaardige service voor uw gevelproject, dan kunt u bij ons een gesprek inplannen.

Inplannen gevelgesprek

Architect van het project
KAW architect

KAW heeft kennis van architectuur en/of bouwtechnische dienstverlening, stedenbouw en volkshuisvesting. Onze ambitie is stedelijke, ruimtelijke en sociale vernieuwing vooruit helpen.