Fiep Westendorp
Fiep Westendorp
Fiep Westendorp
Fiep Westendorp
Fiep Westendorp
Fiep Westendorp
Fiep Westendorp
Fiep Westendorp

Levend gevoel

Voor het project 'Brede School Fiep Westendorp' in Amsterdam is gekozen voor een 'Groene Levende Gevel' omdat het een positief effect heeft op de leefomgeving. In het gebouw zijn 71 woningen en de school met gymzaal opgenomen. De gevels van de school zijn gemetseld en voorzien van NobelWood frames die door klimplanten worden bedekt.

NobelWood FRX

De gevels van de school zijn voorzien van NobelWood frames die door klimplanten worden bedekt. Door het combineren van NobelWood als alternatief voor tropisch hardhout en het onderhoudsvrije brandvertragingssysteem van SafeWood Select kan hout duurzaam en veilig worden toegepast zonder coating.

Specificaties
Project:
Fiep Westendorp
Plaats:
Amsterdam
Jaar:
2012
Type object:
School
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
NobelWood
Gevelspecialisten afdeling Bouw

Oskar, Frank en Jan Willem, onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met een uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.

Als u op zoek bent naar persoonlijk advies, op maat gemaakte oplossingen en hoogwaardige service voor uw gevelproject, dan kunt u bij ons een gesprek inplannen.

Inplannen gevelgesprek

Architect van het project
Paul de Ruiter Architects

Wij geloven in de toekomst. Sinds het ontstaan van het architectenbureau in 1994 houden we ons bezig met duurzame, innovatieve architectuur waarbij het geluk en de gezondheid van mensen centraal staan. Duurzame technologie en esthetiek gaan bij ons hand in hand.

Fotograaf van het project
John Lewis Marshall Photography

A man in his life wears many hats (Shakespeare).
At this time of my life, I wear the hat of a photographic technician. I specialize in architectural photography.

@johnlewismarshall