Hart van Meerdervoort
Hart van Meerdervoort
Hart van Meerdervoort
Hart van Meerdervoort
Hart van Meerdervoort

Publiek gebouw

In Zwijndrecht is een MFA gebouwd met een variatie aan materialen in aardse tinten. In deze MFA zijn wijkorganisatie Diverz, basisschool De Dolfijn, een BSO/Kinderdagverblijf, een wijksteunpunt voor Trivire en een sporthal gevestigd. Aan de achterkant van dit gebouw is de sportzaal gebouwd zodat dit hoge volume vanaf de Karel Doormanlaan niet direct in het zich is.

NobelWood FRX

NobelWood is ontwikkeld om de groeiende vraag naar tropisch hardhout duurzaam in te vullen. Middels een innovatieve techniek met biobased chemie wordt het snelst groeiende naaldhout ter wereld gemodificeerd. Hierdoor krijgt het de uitstraling en levensduur van tropisch hardhout. Met NobelWood FRX biedt Foreco de mogelijkheid om hout te voorzien van een weersbestendige brandvertragende bescherming zonder dat het de natuurlijke uitstraling verliest.

Specificaties
Project:
Hart van Meerdervoort
Plaats:
Zwijndrecht
Jaar:
2017
Type object:
Zorggebouw
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
NobelWood
Geveltypes:
Verticale gevel
Gevelspecialisten afdeling Bouw

Oskar, Frank en Jan Willem, onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met een uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.

Als u op zoek bent naar persoonlijk advies, op maat gemaakte oplossingen en hoogwaardige service voor uw gevelproject, dan kunt u bij ons een gesprek inplannen.

Inplannen gevelgesprek

Architect van het project
Architectenburo Frans van Roy

Zowel ontwerp (in- en exterieur), bouwvoorbereiding, kostenbewaking, projectbegeleiding en directievoering behoren tot ons takenpakket. We spelen bovendien vroegtijdig, snel en flexibel in op specifieke wensen van onze opdrachtgevers.

Fotograaf van het project
Dion de Bakker Fotografie