Hockeyclub Zwolle

Hockeyclub Zwolle

De twee Zwolse hockeyclubs, Tempo'41 en ZMHC, gaan vanaf het hockeyseizoen 2012-2013 samen verder als één nieuwe club onder de naam: HC Zwolle (Hockey Club Zwolle). De nieuwe sportaccommodatie aan de Luttekeweg is uitgevoerd met WaxedWood Color Siberisch lariks met een mooie bruine kleur. Hiermee is de club klaar om hockey in Zwolle naar een structureel hoger plan te tillen.

WaxedWood Siberisch lariks

Het Siberisch Lariks is een harde en zware houtsoort met een hoge natuurlijke duurzaamheid. Door de relatief langzame groei in koude gebieden krijgt het een stevige structuur en heeft het een hoger soortelijk gewicht. Naast de veel voorkomende toepassing als gevelbekleding wordt het vaak toegepast voor vloeren, kozijnen en trappen. Onbehandeld vergrijst het Siberisch Lariks in de loop van de tijd, waarbij liggende jaarringen een duidelijke vlamtekening bieden.

Specificaties
Project:
Hockeyclub Zwolle
Plaats:
Zwolle
Jaar:
2012
Type object:
Overig
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
Siberisch lariks
Geveltypes:
Horizontale gevel
Gevelspecialisten afdeling Bouw

Oskar, Frank en Jan Willem, onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met een uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.

Architect van het project
De Bruin Architecten

Onze architectuur kan in verschijning zeer gevarieerd zijn; groot of klein, tijdelijk of permanent, landelijk of stedelijk, introvert of opvallend; maar, altijd duurzaam, royaal, ruimtelijk en uitnodigend.