Hotel Alexandra

Rustgevend

De receptie van het Alexandra hotel in Loen-Noorwegen. Is bekleed met SafeWood in Amerikaans witte eik. Het kleurrijke, warme hout trekt door vanuit de lobby naar de gang. Mede door SafeWood geeft het een hele natuurlijke en rustgevende sfeer bij binnenkomst en dit wordt doorgegeven aan de gehele ruimte.

De wanden zijn bekleed met SafeWood in Amerikaanse witte eik. Aangeleverd door DERAKO en door ons brandvertragend gemaakt. Door SafeWood NE vuren gebruikt te hebben voor de bevestiging achter de Amerikaanse witte eik is een goede brandveiligheid gecreëerd.

SafeWood

SafeWood  is het brandvertragende hout van Foreco. Een product dat bijdraagt aan een grotere veiligheid in gebouwen. En tijdens calamiteiten zijn waarde bewijst. SafeWood  zorgt ervoor dat vlammen zich nauwelijks uitbreiden. Verder vermindert het vuur en rook. Daardoor blijven vluchtwegen langer en veiliger begaanbaar.

Specificaties
Project:
Hotel Alexandra
Plaats:
Noorwegen
Jaar:
2017
Type object:
Hotel
Toepassingen:
Gevel, Plafond
Houtsoorten:
Vuren, Amerikaans Witte Eik
Gevelspecialisten afdeling Bouw

Oskar, Frank en Jan Willem, onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met een uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.