Huisjes te Brielle
Huisjes te Brielle
Huisjes te Brielle

Schootsveld

Bovenop een supermarkt in Brielle zijn vier houten huisjes geplaatst. De houten huisjes komen voort uit de geschiedenis van het Schootsveld. De huisjes moesten snel afgebroken kunnen worden op de stad te beschermen tegen indringers vandaar dat ze nu bovenop een verhoging staan om uit te kijken over het gebied er omheen. 
Met het gebruikt van NobelWood krijgen de huisjes een mooie egale vergrijzing waardoor het perfect past in de omgeving.

Nobelwood

Deze houtsoort is een alternatief voor tropisch hardhout gemaakt van snelgroeiend naaldhout. Door het hout te modificeren met biopolymeren die afkomstig zijn van de afvalbiomassa van rietsuikerstengels wordt de duurzaamheid verhoogd.

Specificaties
Project:
Huisjes te Brielle
Plaats:
Brielle
Jaar:
2016
Type object:
Woning
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
NobelWood
Geveltypes:
Open gevel, Verticale gevel
Gevelspecialisten afdeling Bouw

Oskar, Frank en Gert, onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met een uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.

Studio Architecture
Architect van het project
Studio Architecture

Studio Architecture is een ervaren bureau. Energiek, fris van geest. We ontwerpen voor particulieren, bedrijven en zorginstellingen in binnen- en buitenland.