Huize Rosa
Huize Rosa
Huize Rosa
Huize Rosa

Licht en modern

Het ontwerp is zeer licht en modern geworden. De bekleding van SafeWood geeft de ruimte een warme en welkome uitstraling. Het daglicht dat via het dakraam naar beneden valt zorgt voor een bijzondere beleving. Het hout met een kleurloze coating komt daardoor goed tot zijn recht.

SafeWood

De brandvertragende werking van SafeWood wordt verkregen door een speciale impregnatie met neutraliserende stoffen. Dat vergroot de toepassingsmogelijkheden van hout aanzienlijk op plaatsen waar volgens het Bouwbesluit brandveiligheidseisen gelden, waaronder dit project.

Specificaties
Project:
Huize Rosa
Plaats:
Nijmegen
Jaar:
2015
Type object:
Kerk
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
Siberisch lariks
Geveltypes:
Open gevel, Verticale gevel
Gevelspecialisten afdeling Bouw

Oskar, Frank en Jan Willem, onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met een uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.

Als u op zoek bent naar persoonlijk advies, op maat gemaakte oplossingen en hoogwaardige service voor uw gevelproject, dan kunt u bij ons een gesprek inplannen.

Inplannen gevelgesprek

Aannemer van het project
Raab Karcher

Raab Karcher is met name actief op het gebied van glas, hoogwaardige materialen en bouwmaterialen. 

Architect van het project
Oomen Architecten

Het team van Oomen Architecten werkt vanuit het besef dat een goed ontwerp waarde levert. Architectuur is het vormgeven van ruimte. Die ruimtelijke omgeving heeft directe invloed op ons welbevinden, op hoe we functioneren en communiceren. Een doordacht ontworpen gebouw is de vertaling van een visie die terugkomt in de manier van werken of wonen in het gebouw.