IKC De Marke
IKC De Marke
IKC De Marke
IKC De Marke
IKC De Marke
IKC De Marke
IKC De Marke
IKC De Marke
IKC De Marke
IKC De Marke
IKC De Marke
IKC De Marke

Basisschool in stijl

In Apeldoorn mocht Foreco niet voor één, maar voor twee basisscholen hout voor de gevel leveren. Foreco heeft geleverd in opdracht van Jansma Bouw en architectenbureau 19 Het Atelier. Keppelink heeft de gevel uiteindelijk geplaatst. IKC De Marke heeft een strakke NobelWood gevel met verschillende breedtes en een channelsiding profiel. Daarnaast is er ook NobelWood FRX geleverd. Het leuke is dat het schoolplein wordt gedeeld met IKC De Ploeg en die school is voorzien van dezelfde gevelproducten. 

Toon specificaties gevel Verberg specificaties
  • Houtsoort: NobelWood & NobelWood FRX
  • Model: 4-Zijdig geschaafd met ronde hoeken
  • Afmeting: maat 25x75, 25x100, 25x150
  • Oppervlakte afwerking: Zichtzijde fijnbezaagd
  • Profiel: Channelsiding

NobelWood FRX

Deze NobelWood gevel is behandeld met FRX op basis van onze innovatieve polymeertechnologie. Dat zorgt ervoor dat de brandvertragende stoffen niet uit het hout kunnen spoelen. Hierdoor is het NobelWood FRX ook regenbestendig. Voor geveltoepassingen is een Euroklasse B behaald, de best mogelijke klassering voor houtproducten. Gedurende de hele gebruiksperiode blijft de brandvertraging in het hout actief, zonder dat de gevel onderhoud nodig heeft.

Specificaties
Project:
IKC De Marke
Plaats:
Apeldoorn
Type object:
School
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
NobelWood
Geveltypes:
Horizontale gevel, Verticale gevel, Dichte gevel
Vragen over dit project?
Jan Willem Beekhuizen - Gevelspecialist

Onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met een uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.