Loft House I
Loft House I
Loft House I
Loft House I
Loft House I
Loft House I

Moderne look

Het ontwerp zorgt voor veel daglicht en uitzicht, gecombineerd met optimale vrijheid door de speelse indeling met splitlevels en vides. Het geheel is niet alleen mooi maar ook luxe en energiezuinig met een hoge kwaliteit en oog voor duurzame aspecten.

Specificaties gevel Verberg specificaties
  • Houtsoort: Nobelwood  
  • Model: Geschaafd met ronde kanten
  • Afmeting: 18x43/68/93/143/193 mm
  • Oppervlakte afwerking: Glad
  • Kleur: Onderste laag DF2020-108 zwart mat, de rest onbehandeld

NobelWood

Als alternatief voor tropisch hardhout is de keuze gemaakt om NobelWood, gemodificeerd hout op basis van biopolymerisatie. Het hout wordt met biopolymeren uit suikerriet tot in de kern gemodificeerd. Het resultaat is een product met de uitstraling van hoogwaardige hardhout soorten.

Verkleuringsproces

Naast de beperkte milieubelasting is een belangrijk aspect voor NobelWood binnen de toepassing in het lofthuis de gelijkmatige vergrijzing. Doordat er alleen fout vrij spinthout wordt toegepast voor de productie van NobelWood is het materiaal homogeen. Hierdoor is er sprake van een gelijkmatige vergrijzing van het materiaal.

Specificaties
Project:
Loft House I
Plaats:
Amsterdam
Jaar:
2015
Type object:
Woning
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
NobelWood
Gevelspecialisten afdeling Bouw

Oskar, Frank en Jan Willem, onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met een uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.

Als u op zoek bent naar persoonlijk advies, op maat gemaakte oplossingen en hoogwaardige service voor uw gevelproject, dan kunt u bij ons een gesprek inplannen.

Inplannen gevelgesprek

Architect van het project
Marc Koehler Architects

MKA is een all-round ontwerp bureau gericht op integrale ontwerp processen van project ontwikkeling tot uitvoering, waarin de disciplines van product- & interieurontwerp en architectuur & stedenbouw vloeiend in elkaar overlopen.

Fotograaf van het project
Filip Dujardin Photography
Aannemer van het project
Bouwbedrijf Siemensma

Bouwbedrijf Siemensma is gespecialiseerd in duurzaam bouwen. Wij bouwen met natuurlijke materialen en damp-open. Op deze website vindt u onze projecten, informatie over passief bouwen en energieneutraal bouwen.