Longhouse Woning
Longhouse Woning
Longhouse Woning
Longhouse Woning
Longhouse Woning

Modern-rustiek

De longhouse heeft aan de kopgevels twee gezichten: dicht, rustiek en natuurlijk aan de straatzijde versus open, modern en industrieel richting polderlandschap. Het achterliggende landschap en skyline zijn daarbij leidend.

NobelWood

Het hout wordt gemodificeerd met biopolymeren die afkomstig zijn van de afvalbiomassa van rietsuikerstengels. Na droging en polymerisatie is het voorheen zachte naaldhout duurzaam, sterk en stabiel geworden. Het ziet er uit en gedraagt zich als teak. NobelWood is 100% biologisch, uit verantwoorde bosbouw en presteert superieur.

Specificaties
Project:
Longhouse Woning
Plaats:
Amersfoort
Jaar:
2016
Type object:
Woning
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
NobelWood
Gevelspecialisten afdeling Bouw

Oskar, Frank en Jan Willem, onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met een uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.

Als u op zoek bent naar persoonlijk advies, op maat gemaakte oplossingen en hoogwaardige service voor uw gevelproject, dan kunt u bij ons een gesprek inplannen.

Inplannen gevelgesprek

Architect van het project
Architecten Studio-PLS

Wij gaan met behulp van uw input een ontwerp op maat ontwerpen. Studio-PLS analyseert de werkelijke vraag en behoefte van de opdrachtgever.

Aannemer van het project
Bouwbedrijf van den Brink
Fotograaf van het project
Martijn Koch Fotografie