Luxe bungalow Badhoevedorp
Luxe bungalow Badhoevedorp
Luxe bungalow Badhoevedorp
Luxe bungalow Badhoevedorp

Transformatie

Enkele jaren geleden stond er op deze locatie nog een gedateerde bungalow. Tegenwoordig is het een moderne, luxe en sfeervolle woning geworden. De oude bungalow is volledig gerenoveerd en er is een nieuw deel aan de bungalow toegevoegd. Om het oude en het nieuwe deel met elkaar te  verbinden zijn er twee glazen passages gecreëerd met een patio, die is ingericht als een minimalistische Japanse binnentuin. Dit zorgt ook voor een mooie doorkijk in de woning.  

Houten gevel

De gevel van de woning is op meerdere plekken voorzien van NobelWood. De gevel is voorzien van strak wit stucwerk in combinatie met hout, hierdoor krijgt de bungalow een mooie afwisselende gevel en zijn warme uitstraling. 

NobelWood

NobelWood is ontwikkeld om de groeiende vraag naar tropisch hardhout duurzaam in te vullen. Middels een innovatieve techniek met biobased chemie wordt het snelstgroeiende naaldhout ter wereld gemodificeerd. Hierdoor krijgt het de uitstraling en levensduur van tropisch hardhout.

Specificaties
Project:
Luxe bungalow Badhoevedorp
Plaats:
Badhoevedorp
Jaar:
2019
Type object:
Woning
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
NobelWood
Geveltypes:
Verticale gevel
Architect van het project
BNLA Architecten

BNLA is een energiek en gedreven architectenbureau bestaande uit een vast team van ervaren en enthousiaste architecten. Het bureau is gevestigd in Amsterdam en is actief op het gebied van exclusief wonenwaarbij karakter en eigenheid voorop staan.

Fotograaf van het project
Wim Hanenberg Fotografie