Markthallen Rotterdam
Markthallen Rotterdam
Markthallen Rotterdam
Markthallen Rotterdam

Houten 'Pinchos'

Het idee: we vergroten de houten pinchos, prikkertjes, die in een tapas worden gestoken, tot wel 5 meter lang gedragen door een zo onzichtbaar mogelijke staalconstructie, met warm led licht om de sfeer van 21 Pinchos (uitgeroepen tot het beste tapasrestaurant 2016 en 2017) te benadrukken. Omdat de doorlooptijd kort was en de montage binnen een week klaar moest zijn besloten om een team op te zetten dat geselecteerd is op 'Met aandacht' werken. Daarom zijn we bij Foreco uitgekomen en ter plekke ronde palen hebben uitgezocht. Deze vormen de basis voor de pinchos. Foreco heeft 27 palen van 5 meter en 5 palen rond 3,5 meter aan 'pinchos' geleverd.

 

Specificaties
Project:
Markthallen Rotterdam
Plaats:
Rotterdam
Jaar:
2017
Type object:
Bedrijfspand
Toepassingen:
Rondhout
Houtsoorten:
Vuren
Gevelspecialisten afdeling Bouw

Oskar, Frank en Jan Willem, onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met een uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.

Als u op zoek bent naar persoonlijk advies, op maat gemaakte oplossingen en hoogwaardige service voor uw gevelproject, dan kunt u bij ons een gesprek inplannen.

Inplannen gevelgesprek