Molendijk Dalfsen
Molendijk Dalfsen
Molendijk Dalfsen
Molendijk Dalfsen
Molendijk Dalfsen
Molendijk Dalfsen
Molendijk Dalfsen
Molendijk Dalfsen

In eigen dorp

In het eigen Dalfsen mocht Foreco de gevel leveren voor deze verbouwde woning aan de Molendijk. Er is gekozen voor Siberisch Lariks WaxedWood Gold met een voorvergrijzer. In combinatie met de strakke witte gevel vormt dit een zeer mooi geheel.

Toon specificaties gevel Verberg specificaties gevel
  • Houtsoort: Siberisch Lariks WaxedWood Gold
  • Model: 4-Zijdig geschaafd met ronde hoeken
  • Afmeting: 25x150mm
  • Oppervlakte afwerking: Brushed
  • Kleur: Voorvergrijzer L12.007 Oud Grijs

Voorvergrijzen van hout

Door een voorvergrijzer toe te passen geef je de gevel vanaf het begin al de mooie grijze look die het later ook zou krijgen door vergrijzing. Een voorvergrijzer is namelijk een verfsysteem dat wordt aangebracht over de gevelbekleding als je van begin af aan een mooie vergrijsde uitstraling wilt hebben of als je overstekken in de woning zitten. Het gedeelte onder de overstekken zal namelijk veel langzamer vergrijzen dan de rest van de gevel omdat daar weinig tot geen UV licht bij kan komen. De gevelbekleding heeft geen onderhoud nodig en de natuurlijke vergrijzing zal het uiteindelijk overnemen.

Specificaties
Project:
Molendijk Dalfsen
Plaats:
Dalfsen
Jaar:
2023
Type object:
Woning
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
Siberisch lariks
Geveltypes:
Verticale gevel, Open gevel
Vragen over dit project?
Gevelspecialist - Oskar Brouwer

Onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.

Architect van het project
IRIS architecten

IRIS architecten is de optelsom van ervaring en vriendschap. Zoals de iris van het oog helpt bij scherp beeld, helpt IRIS architecten op het scherpst van de snede en met oog voor detail het beste plan te realiseren.