NEST
NEST
NEST
NEST
NEST
NEST
NEST
NEST

Uniek buitenverblijf

NEST is een uniek buitenverblijf midden in de Veluwse bossen. Je verblijft hoog tussen de kruinen van de bomen in het buitengebied op Buitenplaats Koningsweg vlakbij Schaarsbergen. Een bos-retreat waar je in alle rust tot jezelf en dichter tot elkaar komt. Naast genieten van het bos rondom NEST is in de omgeving veel te beleven, Van Park de Hoge Veluwe tot de Arnhemse binnenstad. Foreco heeft voor dit bijzondere project Vuren WaxedWood met een Woodstain voorvergrijzer mogen leveren. 

Toon specificaties gevel Verberg specificaties gevel
  • Houtsoort: Vuren WaxedWood
  • Model: fijnbezaagd met ronde hoeken
  • Afmeting: netto maten 18x44mm, 18x68mm, 18x95mm en 18x120mm.
  • Oppervlakte afwerking: Zichtzijde 2x behandeld met Woodstain als voorvergrijzer
  • Kleurcode: DF2020-239

WaxedWood

WaxedWood is ontwikkeld om de levensduur en uitstraling van houtproducten naar een hoger niveau te brengen. Het biedt een combinatie van hoogwaardige houtproducten met een impregnatie van een verduurzaming met een waterafstotende werking.

'Voorvergrijzen' met Woodstain

Hout is een natuurlijk product dat, onder andere door weersinvloeden, op natuurlijke wijze vergrijst. Deze vergrijzing hangt af van de mate waarin het wordt blootgesteld aan weersinvloeden. Een houten gevel vergrijst vaak ook niet egaal door verschillende liggingen of overstekken.

Bij het dit project is de zichtzijde van het WaxedWood 2x behandeld met Woodstain in de kleurcode DF2020-239 als voorvergrijzer. In de loop van de tijd verschraalt de voorvergrijzende beits. In dit verschalingsproces komt de natuurlijke vergrijzing van het hout geleidelijk naar voren.

Maatwerk van Foreco

Bij bijzondere projecten zoals NEST denken onze gevelspecialisten graag met u mee. Met onze uitgebreide vakkennis zullen we u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding. (Bijna) niks is te gek!

Specificaties
Project:
NEST
Plaats:
Arnhem
Jaar:
2023
Type object:
Overig
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
Vuren
Geveltypes:
Verticale gevel, Open gevel
Vragen over dit project?
Gevelspecialist - Frank Wouterse

Onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.