Niverplast II
Niverplast II
Niverplast II
Niverplast II
Niverplast II
Niverplast II
Niverplast II
Niverplast II
Niverplast II
Niverplast II

Duurzaamheid

Bij dit project wordt ook zeker gedacht aan toepassing van duurzame en natuurlijke materialen. Het gebouw heeft een BREEAM certificaat, wat het belangrijkste en meeste gebruikte duurzaamheidskeurmerk is voor gebouwen in de hele wereld. Dit keurmerk maakt internationale vergelijking van duurzaamheidsgebouwen mogelijk.

WaxedWood Siberisch lariks

WaxedWood is ontwikkeld om de levensduur en uitstraling van houtproducten naar een hoger niveau te brengen. Het biedt een combinatie van hoogwaardige houtproducten, met een impregnatie van een verduurzaming met een waterafstotende werking. De WaxedWood behandeling op de houtsoort Siberisch lariks heeft een prachtige kleurtransformatie door weersinvloeden en Uv-stralen. Het hout begint met een groenbruine kleur waarna deze binnen een jaar geleidelijk verkleurt naar een warme bronzen tint. 

Specificaties
Project:
Niverplast II
Plaats:
Nijverdal
Jaar:
2017
Type object:
Bedrijfspand
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
Siberisch lariks
Geveltypes:
Verticale gevel
Gevelspecialisten afdeling Bouw

Oskar, Frank en Jan Willem, onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met een uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.

Als u op zoek bent naar persoonlijk advies, op maat gemaakte oplossingen en hoogwaardige service voor uw gevelproject, dan kunt u bij ons een gesprek inplannen.

Inplannen gevelgesprek