Osteopathie praktijk

Osteopathie

De Osteopraktijk bestaat uit drie praktijkruimtes, een infrarood cabine en een ruimte voor de arts. De ramen van de praktijk zitten op ooghoogte en zijn verdeeld in smalle stroken om te zorgen voor de privacy van de gebruikers. WaxedWood is in de gevel gecombineerd met wit vezelcement. Het horizontale gemonteerde hout heeft een warme uitstraling samen met de strakke witte uitstraling van rest van de buitenkant van het gebouw. Voor de nieuwbouw die aan de straatkant is gesitueerd is ook gebruik gemaakt van WaxedWood.

WaxedWood Siberisch lariks

Voor de productie van Siberisch Lariks WaxedWood wordt gebruik gemaakt van hoge kwaliteit hout. Het basis materiaal is Siberisch lariks uit duurzaam beheerde bossen met FSC of PEFC certificaat, wat is goedgekeurd door de TPAC. Speciaal voor geveltoepassingen worden sideboards (geen centrum hout) toegepast met weinig noesten. Ook wordt er een visuele selectie gemaakt waarbij de minder mooie planken worden door geleverd voor o.a. gebruik binnen grond- weg- en waterbouw projecten.

Specificaties
Project:
Osteopathie praktijk
Plaats:
Roosendaal
Jaar:
2014
Type object:
Zorggebouw
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
Siberisch lariks
Geveltypes:
Horizontale gevel
Gevelspecialisten afdeling Bouw

Oskar, Frank en Jan Willem, onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met een uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.

Architect van het project
Zone Zuid Architecten

Zone Zuid Architecten is een multidisciplinair bureau en breed inzetbaar op het gebied van interieur, architectuur en stedenbouw. Wij onderzoeken, ontwerpen, adviseren en begeleiden bij uw hedendaagse bouwopgave.