Parkeergarage Brightlands
Parkeergarage Brightlands
Parkeergarage Brightlands
Parkeergarage Brightlands
Parkeergarage Brightlands
Parkeergarage Brightlands
Parkeergarage Brightlands

Innovatieve parkeeroplossing

Cepezed Architecten heeft samen met HUBER Car Park Systems een innovatieve parkeeroplossing bedacht. Het ontwerp is erg overzichtelijkheid geworden voor zowel automobilisten als voetgangers wat zorgt voor veiligheid en efficiëntie. Zo is het concept duidelijker en gebruiksvriendelijker dan veel courante parkeersystemen. Het resultaat is een economische en duurzame garage geschikt voor 400 auto's, met een reductie van materiaalgebruik en verlaging van onderhoudskosten.    

Gevelbekleding

Voor het stoere skelet van de parkeergarage is aan de westzijde een semi-transparant gevelscherm geplaatst bestaande uit lamellen van naaldhout, in uitstraling passend bij het groene karakter van de campus. Door duurzame modificering krijgt het zachthout de levensbestendige kwaliteiten van hardhout evenals brandwerende eigenschappen, wat resulteert in een eind product genaamd NobelWood.

NobelWood FRX

NobelWood FRX is innovatieve polymeertechnologie dat ervoor zorgt dat de brandvertragende stoffen niet uit het hout kunnen spoelen. Voor geveltoepassingen is een Euroklasse B behaald, de best mogelijke klassering voor houtproducten. 

Specificaties
Project:
Parkeergarage Brightlands
Plaats:
Sittard-Geleen
Jaar:
2018
Type object:
Parkeergarage
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
NobelWood
Geveltypes:
Verticale gevel, Open gevel
Gevelspecialisten afdeling Bouw

Oskar, Frank en Jan Willem, onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met een uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.

Als u op zoek bent naar persoonlijk advies, op maat gemaakte oplossingen en hoogwaardige service voor uw gevelproject, dan kunt u bij ons een gesprek inplannen.

Inplannen gevelgesprek

Architect van het project
Cepezed Architecten

Cepezed staat voor kennis, vaardigheid en een eigenzinnige no nosense mentaliteit. Esthetiek en funtionaliteit zijn bij cepezed mathematisch aaneengeklonken. 

Aannemer van het project
Huber car park systems