Parkeergarage Driebergen Zeist
Parkeergarage Driebergen Zeist
Parkeergarage Driebergen Zeist
Parkeergarage Driebergen Zeist
Parkeergarage Driebergen Zeist
Parkeergarage Driebergen Zeist
Parkeergarage Driebergen Zeist
Parkeergarage Driebergen Zeist
Parkeergarage Driebergen Zeist

Building Of The Year

Dit gebouw is genomineerd voor de prijs "Building Of The Year" 2018. Deze prijs vindt elk jaar plaats door de website Archdaily.com. Dit is de meest bezochte website wereldwijd als het gaat om architectuur.

Specificaties gevel Verberg specificaties
  • Houtsoort: Grenen FRX
  • Model: Geschaafd met ronde kanten
  • Afmeting: 50x100 mm
  • Oppervlakte afwerking: Glad
  • Kleur: N.v.t.

Energie neutraal

De eerste energie neutrale parkeergarage van Nederland! Het hout van de gevel is onderhoudsvrij en kan goed tegen weer en wind. Ook nemen bomen CO op tijdens de groei waarmee het in tegenstelling tot andere materiaalkeuzes energie neutraal is. Daarmee is SafeWood FRX op langere termijn zonder meer de voordeligste oplossing. Verder beschikt de parkeergarage plek voor 600 parkeerplaatsen. 

SafeWood FRX

De parkeergarage bestaat geheel uit SafeWood FRX. De brandvertragende werking wordt verkregen door een speciale impregnatie met neutraliserende stoffen. Deze speciale impregnatie zorgt er ook voor dat het hout langer zijn natuurlijke kleur behoudt. SafeWood FRX is nagenoeg in elke omgeving naadloos inpasbaar is zowel binnen als buiten.

Specificaties
Project:
Parkeergarage Driebergen Zeist
Plaats:
Zeist
Jaar:
2017
Type object:
Parkeergarage
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
Grenen
Geveltypes:
Verticale gevel, Open gevel
Gevelspecialisten afdeling Bouw

Oskar, Frank en Jan Willem, onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met een uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.

Als u op zoek bent naar persoonlijk advies, op maat gemaakte oplossingen en hoogwaardige service voor uw gevelproject, dan kunt u bij ons een gesprek inplannen.

Inplannen gevelgesprek

Architect van het project
Groosman architecten

Onze architecten en ingenieurs werken nauw samen met het eenduidige doel dat mens, omgeving, functionaliteit en esthetiek elkaar versterken. Dat er duurzame en prettige verblijfsomgevingen ontstaan die mens en omgeving verrijken.

Aannemer van het project
Aan de Stegge Twello

Aan de Stegge Twello is dé specialist in ontwikkeling en realisatie van bedrijfsmatig en commercieel vastgoed voor ondernemers, van ontwerp tot en met bouw.

Opdrachtgever van het project
NS Stations

Stations zijn dagelijks voor miljoenen reizigers een cruciale schakel in de reis van deur tot deur. Samen met ProRail, overheden en vervoerders wil NS Stations de reis en het verblijf op en in de directe omgeving van het station zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk maken.