Parkeerplaats Nijverdal
Parkeerplaats Nijverdal
Parkeerplaats Nijverdal
Parkeerplaats Nijverdal
Parkeerplaats Nijverdal
Parkeerplaats Nijverdal
Parkeerplaats Nijverdal
Parkeerplaats Nijverdal
Parkeerplaats Nijverdal
Parkeerplaats Nijverdal
Parkeerplaats Nijverdal

Natuurlijke uitstraling

Op de Sallandse Heuvelrug ten westen van Nijverdal ligt het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer. Voor de inrichting van de parkeerplaats is gekozen voor een natuurlijke uitstraling met veel dikke stammen als afscheiding. Met Lariks Douglas stammen is een afscheiding gemaakt rond de parkeerplaatsen. Ook zijn er bankjes geplaatst uit het rondhout. Alle stammen zijn aan twee zijden bezaagd zodat deze met vlakke kanten tegen elkaar geplaatst kunnen worden.

Specificaties
Project:
Parkeerplaats Nijverdal
Plaats:
Nijverdal
Jaar:
2012
Houtsoorten:
Douglas lariks
GWW specialisten

Marc, Nick en Raymond, onze GWW specialisten staan voor u klaar! Met een uitgebreide kennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen bij al uw vragen over de GWW. 

Eelerwoude
Advies bureau van het project
Eelerwoude

Een mooi en groen Nederland, daar werkt Eelerwoude al ruim 25 jaar aan. Zowel bij nieuwe als bestaande landgoederen, boerenerven, recreatieterreinen, andere bedrijfsgrond en openbaar groen. Kortom, van landelijk en randstedelijk tot stedelijk gebied.