Parkgebouw Beatrixpark
Parkgebouw Beatrixpark
Parkgebouw Beatrixpark
Parkgebouw Beatrixpark
Parkgebouw Beatrixpark
Parkgebouw Beatrixpark
Parkgebouw Beatrixpark

Een met de omgeving

Het gebouw is solitair, maar gaat diverse relaties aan met de omgeving. De bestaande karakteristieke gebogen arcade rondom het kinderbad is vertaald in de rondingen van het nieuwe parkgebouw. De dakrand komt op enkele plaatsen los van de gevel en vormt zo een luifel bij het servicepunt of een overstek bij het strookraam.

NobelWood

Door het gebruik van NobelWood Color wordt er een extra dimensie van duurzaamheid aan toegevoegd. NobelWood is namelijk niet alleen afkomstig uit duurzaam beheerde bossen, maar heeft ook duurzaamheidsklasse I. Het product kan in weer en wind 50 jaar lang mee. Een gras-kruiden dak zorgt voor een hemelwaterbuffer en draagt bij aan het groene karakter van het gebouw.

Specificaties
Project:
Parkgebouw Beatrixpark
Plaats:
Amsterdam
Type object:
Bedrijfspand
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
NobelWood
Gevelspecialisten afdeling Bouw

Oskar, Frank en Jan Willem, onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met een uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.

Als u op zoek bent naar persoonlijk advies, op maat gemaakte oplossingen en hoogwaardige service voor uw gevelproject, dan kunt u bij ons een gesprek inplannen.

Inplannen gevelgesprek

Architect van het project
Marc Prosman Architecten

Marc Prosman architecten focust zich met veel aandacht op projecten die leiden tot zorgvuldig uitgevoerde gebouwen. Moderne ontwerpen die gedragen worden door bewezen klassieke principes en verhoudingen. 

Fotograaf van het project
Christian Richters Fotografie